Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: «Ανακοινώνουμε μια πολύ σημαντική μετακίνηση ποδοσφαιριστή μας!»

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: «Ανακοινώνουμε μια πολύ σημαντική μετακίνηση ποδοσφαιριστή μας!»
09 Απριλίου 2021

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ανακοινώνει μια πολύ σημαντική μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή του! Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή μας Ταμπουραντζή Γιώργου στην ομάδα του Πανελευσινιακού. Η διοίκηση της ομάδας μας συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους αποφάσισε να συναινέσει στην μετακίνηση αυτή, μη θέλοντας να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη της καριέρας του, όπως άλλωστε έχει συμβεί και με πολλούς άλλους αθλητές μας στο παρελθόν, μιας και αποτελεί πάγια τακτική μας!

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας τού εύχονται ολόψυχα πρώτα απ όλα υγεία, καλή σταδιοδρομία και εκπλήρωση των στόχων που έχει θέσει!» 

Πρόκειται για μια λιτή ανακοίνωση που δείχνει ακριβώς τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων του ΑΕΤΟΥ. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πώς λειτουργεί χρόνια ολόκληρα η ομάδα σε σχέση με την ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων μέσα από τα σπλάχνα της! Είναι όμορφο να βλέπεις ότι ακόμα και μέσα σε μια περίοδο που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει «παγώσει» γίνονται κινήσεις για την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών. Για τον συγκεκριμένο παίκτη έχουν ακουστεί από όλους πολύ καλά λόγια και ευχόμαστε ο Πανελευσινιακός να είναι ένα ακόμα σκαλοπάτι που θα τον φέρει ακόμα πιο ψηλά! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να βλέπουμε Πειραιώτες ποδοσφαιριστές να προοδεύουν!

tampoyratzis1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ