Εφημερίδα Κοινωνική

Βρήκαν 100 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά – Κρυμμένα σε κοντέινερ με μπανάνες

 Breaking News

Βρήκαν 100 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά – Κρυμμένα σε κοντέινερ με μπανάνες
04 Μαρτίου 2021

Το κοντέινερ από το Εκουαδόρ έκρυβε ξανά κοκαΐνη. Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λιγότερο των δυο εβδομάδων ακόμη ένα ναρκοφορτίο βρέθηκε στον Πειραιά.

Και δεν ήταν ούτε ένα ούτε δυο τα κιλά της κοκαΐνης που βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (04.03.2021) σε κοντέινερ με μπανάνες στον Πειραιά: 100 κιλά κοκαΐνη βρήκαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ και της Δίωξης Ναρκωτικών!

Τα 100 κιλά κοκαΐνης, χωρισμένα σε πακέτα, είχαν κρυφτεί σε διπλά τοιχώματα που είχαν δημιουργηθεί στο κοντέινερ που μετέφερε μπανάνες από το Εκουαδόρ.

Το φορτίο είχε ξεκινήσει από τον Ισημερινό με τελικό προορισμό τον Πειραιά. Στην ΑΑΔΕ και τη Δίωξη Ναρκωτικών είχε φτάσει η πληροφορία ότι οι μπανάνες θα είχαν και… κοκαΐνη και επί μέρες υπήρχε παρακολούθηση του σημείου όπου βρισκόταν το κοντέινερ.

Από τη στιγμή που κανείς δεν πήγε να παραλάβει το φορτίο, αποφασίστηκε να γίνει επιχείρηση και να ανοιχθεί το κοντέινερ.

Σημειώνεται ότι είναι το δεύτερο φορτίο με κοκαΐνη που φτάνει στην Ελλάδα μέσα σε κοντέινερ με μπανάνες τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Και την προηγούμενη φορά, το κοντέινερ με τα ναρκωτικά είχε φτάσει στον Πειραιά από το Εκουαδόρ.

Εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από το την ΕΛ.ΑΣ.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ