Εφημερίδα Κοινωνική

Τρόμος στον Κολωνό: Άρπαξε ηλικιωμένη την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία και την ανάγκασε να κάνει ανάληψη 5.000 ευρώ!

Τρόμος στον Κολωνό: Άρπαξε ηλικιωμένη την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία και την ανάγκασε να κάνει ανάληψη 5.000 ευρώ!
19 Μαρτίου 2021

Απατεώνας-ληστής άρπαξε 87χρονη από τη μέση του δρόμου την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία, την έριξε μέσα σε αυτοκίνητο και, αφού την ανάγκασε να πάει σε τράπεζα και να κάνει ανάληψη 5.000 ευρώ, δήθεν ότι έχει τραυματιστεί ο γιος της, στη συνέχεια την έβαλε στο όχημα και την έκανε βόλτες στα στενά του κέντρου.

Μόλις κατάφερε να της αρπάξει τα μετρητά, την πέταξε έξω και εξαφανίστηκε.

Η ηλικιωμένη, ελαφρά τραυματισμένη και λιπόθυμη, εντοπίστηκε από περαστικούς και με ταξί οδηγήθηκε σπίτι της. Χθες, μετέβη στο Τ.Α Κολωνού όπου κατήγγειλε το συμβάν.

Η αρπαγή

Ο εφιάλτης για την 87χρονη ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης. Η γυναίκα, μόλις είχε φύγει από το σπίτι της και κατευθυνόταν στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λένορμαν. Ξαφνικά την πλησιάζει ένα όχημα και βγαίνει έξω ένας περίεργος άνδρας, μελαχρινός με σιέλ πουκάμισο και σκούρο μπουφάν.

Της ζητάει να μπει στο όχημα και εκείνη αρνείται. Ο δράστης δεν το βάζει κάτω, την αρπάζει με βία και τη ρίχνει μέσα. Στη συνέχεια της λέει οτι ο γιος της είναι στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος και απαιτούνται 5.000 ευρώ.

Η γυναίκα, έντρομη, βγάζει το κινητό της και πληκτρολογεί τον αριθμό του γιου της, όμως ο περίεργος άνδρας της το αρπάζει και της λέει ότι θα μιλήσει εκείνος. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ την έχει γυρίσει τη μισή Αθήνα, σταματάει έξω από μια τράπεζα και της λέει να μπει να κανει ανάληψη. Η ηλικιωμένη του εξηγεί ότι δεν εχει μαζί της την κάρτα ή το βιβλιάριο και ο μυστηριώδης άνδρας με το σιέλ πουκάμισο της λέει ότι θα της δώσουν τα χρήματα με την ταυτότητα. Η γυναίκα μπαίνει μέσα ζητάει από τον ταμία τα χρήματα και παρακαλεί να της επιτρέψει να καλέσει τον γιο της γιατί ο δράστης της είχε κρατήσει το κινητό. Ο υπάλληλος, αν και της δίνει τα χρήματα, δεν την αφήνει να πάρει τηλέφωνο. Η 87χρονη, μόλις βγαίνει έξω με τα μετρητά στην τσάντα, ο δράστης την αρπάζει και την βάζει πάλι μέσα στο αυτοκίνητο. Αφού την κάνει βόλτες και καταφέρνει να της αρπάξει τα λεφτά, σταματάει στην άκρη του δρόμου, την πετάει έξω και εξαφανίζεται.

ΠΗΓΗ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ