Εφημερίδα Κοινωνική

Στις 14 Μαΐου ανοίγει ο τουρισμός στην Ελλάδα

 Breaking News

Στις 14 Μαΐου ανοίγει ο τουρισμός στην Ελλάδα
27 Μαρτίου 2021

Στις 14 Μαΐου αναμένεται να ανοίξει ο τουρισμός στην χώρα μας τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στο Μega. H κ. Ζαχαράκη ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι μέχρι τότε, υπάρχει μια πιλοτική επανεκκίνηση με το Ισραήλ, ενώ σε λίγες μέρες θα γνωστοποιηθεί η επικαιροποιημένη μορφή των πρωτοκόλλων για τον τουρισμό.

Σύμφωνα με την κυρία Ζαχαράκη, για να εισέλθουν στην Ελλάδα τουρίστες θα χρειάζονται πιστοποιητικό εμβολιασμού, αρνητικό τεστ pcr αλλά ίσως και βεβαίωση για νόσηση από τον ιό.

«Όλα αυτά θα πιστοποιούνται με ένα πιστοποιητικό της ΕΕ» διευκρίνισε, λέγοντας ότι στις πύλες εισόδου της χώρας θα πραγματοποιούνται δειγματοληπτικά τεστ.

Ακόμα, γνωστοποίησε, ότι υπάρχει η σκέψη να προηγηθούν στον εμβολιασμό οι εργαζόμενοι του τουρισμού. Εκτίμησε ότι η επικείμενη τουριστική σεζον θα έχει αρκετές κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ενώ έκανε λόγο ότι πιθανόν η σεζόν να παραταθεί. «Θα πάμε καλύτερα από πέρυσι» υποστήριξε.

Ακόμα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η υφυπουργός Τουρισμού αναφέρεται στους σχεδιασμούς του υπουργείου ενόψει καλοκαιριού και σημειώνει ότι κάνουμε κάθε προσπάθεια, χρησιμοποιούμε κάθε μηχανισμό κα μέσο, ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από την προηγούμενη χρονιά.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ