Εφημερίδα Κοινωνική

Παράδοση τελευταίων οικίσκων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στους σεισμόπληκτους

Παράδοση τελευταίων οικίσκων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στους σεισμόπληκτους
31 Μαρτίου 2021

Την περασμένη Δευτέρα 29 Μαρτίου ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε και τους τελευταίους οικίσκους στους σεισμόπληκτους της Λάρισας, στην περιοχή της Ελασσόνας.

Η δέσμευση του μεγαλομετόχου ήταν να παραδώσει στην σεισμόπληκτη περιοχή 20 οικισμούς και την περασμένη Δευτέρα παρέδωσε τους 4 τελευταίους καθώς οι προηγούμενοι 16 είχαν ήδη φτάσει στην περιοχή.

Το τελευταίο κομβόι του Ολυμπιακού ξεκίνησε από το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» με το πούλμαν της ομάδας και επικεφαλής ήταν ο πρόεδρος της Καραϊσκάκης Α.Ε. κ. Βασίλης Βασιλειάδης συνοδευόμενος από το στέλεχος της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μπαντούνα, τον προπονητή των ακαδημιών του Ολυμπιακού και βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας Νίκο Βαμβακούλα και υπαλλήλους του σταδίου όπου έφτασαν στην περιοχή της Ελασσόνας και παρέδωσαν κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες, ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης, καθώς και αθλητικό υλικό και μπάλες στην τοπική ερασιτεχνική ομάδα της Ελασσόνας.

Τα κλειδιά των οικισμών παραδόθηκαν από τον κ. Βασιλειάδη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνας παρουσία του Δημάρχου Τιρνάβου και τοπικών φορέων. Ο τοπικός αθλητικός σύλλογος της Ελασσόνας πρότεινε στην αντιπροσωπεία του κ. Μαρινάκη να υπάρξει ένας φιλικός αγώνας μεταξύ της τοπικής ομάδας και της ομάδας του Ολυμπιακού, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από τους εκπροσώπους.

 

Παράδοση τελευταίων οικίσκων 1


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ