Εφημερίδα Κοινωνική

Οργή στην Πάτρα για το κορωνο-πάρτι: Συνωστισμός, χωρίς μάσκες και αποστάσεις

Οργή στην Πάτρα για το κορωνο-πάρτι: Συνωστισμός, χωρίς μάσκες και αποστάσεις
07 Μαρτίου 2021

Διάφορα βίντεο που φιγουράρουν σε stories Πατρινών και γενικότερα αναρτήσεις στα social media, δείχνουν πως στην Πάτρα κάποιοι αγνόησαν την κατάσταση με τον κορωνοϊό και διοργάνωσαν ένα μεγάλο κορωνο-πάρτι το Σάββατο 6 Μαρτίου.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω lockdown, αλλά όπως προκύπτει από τα βίντεο που αναρτήθηκαν, περίπου 200 άτομα έδωσαν το «παρών» σε πάρτι στην Πάτρα και διασκέδασαν με ποτά και μουσική, σύμφωνα με το thebest.gr.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, οι διοργανωτές του κορωνο-πάρτι είχαν βάλει δυνατά μουσική και η αστυνομία έκανε σχετική έρευνα στην περιοχή μετά από καταγγελίες περιοίκων. Δεν έγινε ωστόσο καμία σύλληψη αφού οι συμμετέχοντες στο πάρτι κατάφεραν να το «διαλύσουν» και να φύγουν πριν η αστυνομία βρει τον χώρο διεξαγωγής του πάρτι.

Κατά μια άλλη εκδοχή πάντως και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων που φιλοξενούνται σε τοπικά Μέσα, το κορωνο-πάρτι δεν ήταν ένα στην Πάτρα αλλά αντίθετα, το πιθανότερο είναι πως γινόντουσαν δυο την ίδια στιγμή και σε διαφορετικά μέρη μέσα στην πόλη.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ