Εφημερίδα Κοινωνική

Κόντρα στη Βουλή για τις δηλώσεις Δρίτσα

Κόντρα στη Βουλή για τις δηλώσεις Δρίτσα
03 Μαρτίου 2021

Σε υψηλούς τόνους ξεκίνησε την Τετάρτη η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, με φόντο τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα για της 17 Νοέμβρη. Την αρχή έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, καταγγέλλοντας ότι ο κ. Δρίτσας «με μία προκλητική και ανιστόρητη δήλωση, άφησε να εννοηθεί ότι η εγκληματική συμμορία των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη δεν τρομοκράτησε την ελληνική κοινωνία και μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι οι δολοφονικές ενέργειες αφορούσαν τον πολιτικό χώρο της Δεξιάς».

Ο κ. Βρούτσης είπε ότι όφειλαν η αξιωματική αντιπολίτευση και ο κ. Τσίπρας να απαντήσουν και έπρεπε και ο κ. Δρίτσας να δώσει εξηγήσεις, ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας, «και όχι να περιφέρεται στα κανάλια, να λέει ότι αλλοιώθηκε η δήλωσή του», αν και αυτή ήταν συγκεκριμένη. «Είναι προσβολή στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα θύματα της 17 Νοέμβρη, προσβολή στην παράταξη της ΝΔ, προσβολή στη Βουλή, προσβολή στον ελληνικό λαό» τόνισε.

«Όταν κατεβαίνεις στο σπίτι πιο κάτω, και πας πιο κάτω και πιο κάτω και φτάνεις στο κελάρι και λες ότι δεν έχει άλλο κάτω, πάντα υπάρχει ένας κ. Βρούτσης που χτυπάει από κάτω, τουκ, τουκ, τουκ… «, απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος και απευθυνόμενος στον κ. Βρούτση είπε πως «αν ήταν έντιμος θα έλεγε αυτό που έγινε, δηλαδή ότι ο κ. Δρίτσας έκανε διευκρινιστική δήλωση».

VROUTSIS

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ