Εφημερίδα Κοινωνική

Εικόνες ΣΟΚ από το τροχαίο με την νταλίκα στον Κηφισό

 Breaking News

Εικόνες ΣΟΚ από το τροχαίο με την νταλίκα στον Κηφισό
07 Μαρτίου 2021

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε όταν νταλίκα σάρωσε τα κιγκλιδώματα στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού και έπεσε από γέφυρα. Ο οδηγός φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας το ατύχημα πραγματοποιήθηκε στη στυμβολή της Λεωφόρου Κηφισού με την Ιερά Οδό. Η νταλίκα εξετράπη της πορείας της και έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της.

Η νταλίκα δίπλωσε στη μέση της Λ. Κηφισού και ο τράκτορας προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στον παράδρομο, με τον οδηγό να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Στο ατύχημα ενεπλάκη και μία μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον επίσης ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού της. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για τις Πρώτες Βοήθειες.

ÔÑÏ×ÁÉÏ ÓÔÇÍ Ë.ÊÇÖÉÓÓÏÕ - ÔÑÁÊÔÏÑÁÓ ÍÔÁËÉÊÁÓ ÐÑÏÓÅÊÑÏÕÓÅ ÓÔÁ ÐÑÏÓÔÁÔÅÕÔÉÊÁ ÊÉÃÊËÉÄÙÌÁÔÁ ÊÁÉ ÅÐÅÓÅ ÓÔÏÍ ÐÁÑÁÄÑÏÌÏ (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ) ÔÑÏ×ÁÉÏ ÓÔÇÍ Ë.ÊÇÖÉÓÓÏÕ - ÔÑÁÊÔÏÑÁÓ ÍÔÁËÉÊÁÓ ÐÑÏÓÅÊÑÏÕÓÅ ÓÔÁ ÐÑÏÓÔÁÔÅÕÔÉÊÁ ÊÉÃÊËÉÄÙÌÁÔÁ ÊÁÉ ÅÐÅÓÅ ÓÔÏÍ ÐÁÑÁÄÑÏÌÏ (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ)


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ