Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Μιχάλαινας: «Τα παιδιά στον ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ είναι ενωμένα και ανυπομονούν να ξαναρχίσουμε!»

 Breaking News

Γιάννης Μιχάλαινας: «Τα παιδιά στον ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ είναι ενωμένα και ανυπομονούν να ξαναρχίσουμε!»
01 Μαρτίου 2021

Ο κύριος Γιάννης Μιχάλαινας, ο Πρόεδρος του ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, είχε δώσει πρόσφατα στην εφημερίδα Κοινωνική μια απολαυστική συνέντευξη με πράγματα που ειπώθηκαν για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια!

Μετά από νέα επικοινωνία μαζί του, είχαμε και πάλι την ευκαιρία να διαπιστώσουμε τον νεανικό του ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο, παρά τα χρόνια που «βαραίνουν την πλάτη του»! Μιλάμε άλλωστε για τον μεγαλύτερο εν ζωή παράγοντα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, ο οποίος μας είπε τα εξής ενθαρρυντικά λόγια:

polukratis«Μου κάνει εντύπωση η ενότητα και η ομοψυχία των νεαρών ποδοσφαιριστών μας! Τα παιδιά ανυπομονούν να ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο, μιλάνε συνεχώς μεταξύ τους και διατηρούν καθημερινή επαφή.

Είναι κυριολεκτικά μια γροθιά!

Δεν είναι τυχαίο αυτό! Φέτος μετά από πολλά χρόνια ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ πρωταγωνιστούσε. Διεκδικούσαμε την άνοδο και παίζαμε εξαιρετικό και ψυχωμένο ποδόσφαιρο!

Παρατηρώντας τις σημειώσεις που κρατάω κάθε χρόνο διαπιστώνω ότι φέτος χρησιμοποιήσαμε μέχρι τώρα 20 ποδοσφαιριστές. Άλλος ένας ήταν τραυματίας και ο 22ος περιμένει το δελτίο του από την Ένωση που είναι πλέον κλειστή. Άλλες χρονιές έπαιζαν 35 ή 37 ή 42 ποδοσφαιριστές! Φέτος είναι λιγότεροι και περισσότερο ενωμένοι…

Μακάρι να ξαναρχίσουμε σύντομα! Δεν πρόκειται για εμάς τους μεγάλους, πρόκειται για τα παιδιά! Είναι εκπληκτικό πόσο τα βοηθάει το ποδόσφαιρο και η συμμετοχή τους στην ομάδα να διαπλάθουν σωστούς χαρακτήρες! Στον ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ υπάρχει ελπίδα…»

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ