Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Μαυρόπουλος: «Η ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ φέτος ήταν για μένα ένα όμορφο ταξίδι που δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί»

Γιάννης Μαυρόπουλος: «Η ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ φέτος ήταν για μένα ένα όμορφο ταξίδι που δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί»
28 Μαρτίου 2021

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε στην εφημερίδα Κοινωνική
ο προπονητής της ΔΟΞΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ,
κύριος Γιάννης Μαυρόπουλος.

Μεταξύ άλλων μας είπε:

 

giannis mauropoulos skitso«Ο καθένας από εμάς έχει βιώσει την περίοδο της καραντίνας με διαφορετικό τρόπο. Εγώ προτιμώ να κρατάω τα καλά από όλες τις δύσκολες καταστάσεις και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ως προπονητής αυτό συμβουλεύω και στους παίκτες μου! Ποτέ να μην αφήνουν τον εαυτό τους να επηρεάζεται από μια αρνητική ατμόσφαιρα είτε μέσα είτε έξω από το γήπεδο. Οπότε σεβόμενος πάντα τις αποφάσεις του κράτους και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας καθ’όλη την περίοδο της καραντίνας, συνεχίζω να εξελίσσομαι σε ότι αφορά στο ποδόσφαιρο διαβάζοντας και μένοντας ενημερωμένος…

Χάθηκε μια ολόκληρη ποδοσφαιρική σεζόν, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.

Όλοι έχουμε πληγεί από αυτό, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Από εδώ και στο εξής τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν, αρκεί να έχουμε όλοι τη διάθεση να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο δουλεύοντας σκληρά! 

Για να μιλήσουμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να αναλογιστούμε πως για να υπάρξουν ακαδημίες χρειάζονται παιδάκια που θα αγαπήσουν το άθλημα και θα ασχοληθούν με αυτό, αλλά με αυτή την κατάσταση έχουν απομακρυνθεί! Όπως και κάποιοι ενήλικες ερασιτέχνες.

Είτε επειδή έχουν δώσει έμφαση στην εργασία τους λόγω αναγκών, είτε επειδή λόγω τόσο μεγάλης αποχής έχουν «ξενερώσει» …

Η ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ήταν για εμένα ένα όμορφο ταξίδι που δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Ξεκινήσαμε από το μηδέν, στήσαμε μια νέα ομάδα με νέα πρόσωπα και με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, σε πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς δεν είχαμε τον απαραίτητο χρόνο για σωστή προετοιμασία.

Η ομάδα έχει επί δύο συνεχόμενες σεζόν κακή αγωνιστική παρουσία με αποτέλεσμα κακή συγκομιδή βαθμών. 

Υπήρξε μεγάλη βελτίωση σε όλους τους τομείς και είμαι πεπεισμένος ότι θα είχαμε ανοδική πορεία! Φάνηκε άλλωστε στην πρόοδο που είχε η ομάδα αγωνιστικά μέχρι και τη διακοπή! Η συνεργασία μου με την ομάδα ήταν και είναι πολύ καλή  και πάντα στα πλαίσια του αρχικού προγραμματισμού μας. Οι άνθρωποι της Διοίκησης υπήρξαν ΚΥΡΙΟΙ σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην ομάδα. Όσον αφορά τη συνέχεια και τη νέα σεζόν, δεν γνωρίζω ακόμα τι μέλλει γενέσθαι, διότι είναι όλα ρευστά…

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ η νέα αγωνιστική χρονιά να μας βρει όλους παρόντες με γεμάτα γήπεδα!»

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ