Εφημερίδα Κοινωνική

Γενικευμένη ανησυχία: Προσαγωγή «υπόπτου» από Αστυνομικούς του Πειραιά – Πληροφορήθηκαν ότι κυκλοφορούσε με κάμερα στο κράνος της μηχανής του περνώντας από σημεία «στόχους»

 Breaking News

Γενικευμένη ανησυχία: Προσαγωγή «υπόπτου» από Αστυνομικούς του Πειραιά – Πληροφορήθηκαν ότι κυκλοφορούσε με κάμερα στο κράνος της μηχανής του περνώντας από σημεία «στόχους»
11 Μαρτίου 2021

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πειραιά όταν οι αστυνομικοί είδαν έναν ύποπτο άντρα να κινείται με κάμερα. Κατά την προσαγωγή του, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν 21χρονο από το Ισραήλ, για τον οποίο είχαν δοθεί πληροφορίες τις τελευταίες ώρες ότι «φωτογράφιζε πολιτικούς και διπλωματικούς στόχους»!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο 21χρονος αλλοδαπός είχε εντοπισθεί να κινείται στους δρόμους του Πειραιά με κάμερα πάνω στο κράνος, όπως άλλωστε κατέχουν και αρκετοί μοτοσικλετιστές με σκοπό να βιντεοσκοπούν το περιβάλλον γύρω τους εν κινήσει.

Λόγω των ημερών όμως… η συμπεριφορά του κρίθηκε ύποπτη.

Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν ζητώντας να δουν τι έχει καταγράψει με την κάμερά του.

Τότε είδαν πως λίγες ώρες πριν, ο ύποπτος αυτός άνδρας κινούνταν επί της Πειραιώς και μάλιστα στο ύψος που βρίσκονται τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Από τον αριθμό της πινακίδας του, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 21χρονος άνδρας εργάζεται στα Μανιάτικα του Πειραιά.

Ωστόσο, δεν υπήρξαν, μέχρι στιγμής και σύμφωνα με την αστυνομία, κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του που να δείχνουν ότι οι προθέσεις του για βιντεοσκόπηση, αποσκοπούσαν σε κάτι ύποπτο.

Το περιστατικό παρόλα αυτά, αναδεικνύει τη γενικευμένη ανησυχία που υπάρχει στους αστυνομικούς «κύκλους», λόγω των πρόσφατων γεγονότων αλλά και της υπόθεσης Κουφοντίνα.

 

Χ.Μ. 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ