Εφημερίδα Κοινωνική

Εννέα μήνες ζούσε τον εφιάλτη: Την κρατούσε φυλακισμένη και την ξυλοκοπούσε

Εννέα μήνες ζούσε τον εφιάλτη: Την κρατούσε φυλακισμένη και την ξυλοκοπούσε
22 Μαρτίου 2021

Σπασμένη μύτη, μώλωπες, εσωτερική αιμορραγία και πολλά τραύματα στην ψυχή της άφησε ο εφιάλτης εννέα μηνών που έζησε η Kerry Pearson, από τον σύντροφο της Christopher Lillico.

Ο 26χρονος κρατούσε τη 42χρονη μητέρα δύο παιδιών φυλακισμένη μέσα στο σπίτι τους, στη βορειοανατολική Αγγλία, και την ξυλοκοπούσε, επειδή δεν του έδινε λεφτά.

Ο Lillico μπήκε στη φυλακή τον Νοέμβριο του 2018, όταν το δικαστήριο του Νιούκαστλ τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 8 ετών, εκδίδοντας ταυτοχρόνως και ισόβια ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία της Pearson.

Ο δράστης είχε συλληφθεί τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς για την παράνομη κράτηση της συντρόφου του. «Δεν πίστευα πως θα επιβίωνα, νόμιζα πως αυτό ήταν», δήλωσε στη Daily Mail το θύμα. «Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν τα παιδιά μου. Μου έλεγε πως την επόμενη φορά που θα με δουν, θα ήταν το νεκρό μου σώμα».

KAKOPOIHSH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσο για το πώς συνέβη άρχισε ο εφιάλτης: «Ήταν τα 18α γενέθλια της κόρης μου και ήρθε και μου ζήτησε λεφτά. Του είπα ότι δεν μπορούσα να του δώσω, γιατί θα μου έλειπαν. Εκείνος μου είπε ότι νοιαζόμουν για τα παιδιά μου περισσότερο από εκείνον και εγώ του είπα προφανώς ότι τα παιδιά μου πάντα θα έρχονται πρώτα».

Στη συνέχεια, ο άνδρας κλείδωσε την εξώπορτα. «Λιποθύμησα από το τραύμα στο κεφάλι».

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ