Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ
03 Μαρτίου 2021

«Ως Δημοτική Αρχή νιώσαμε συγκλονισμένοι στο άκουσμα της χθεσινής είδησης, ότι ένα 15χρονο παιδί έδωσε τέλος στη ζωή του.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια μας και να ευχηθούμε κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου παιδιού, δηλώνοντας ότι είμαστε στη διάθεση τους για να παρέχουμε οποιαδήποτε στήριξη χρειάζονται.

Δυστυχώς, η περίοδος που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας, είναι πολύ δύσκολη. Η παρατεταμένη περίοδος εγκλεισμού έχει δημιουργήσει ή επιδεινώσει συναισθήματα απομόνωσης και θλίψης, τα οποία ειδικά για την παιδική και εφηβική ηλικία μπορούν να εξελιχθούν σε τραυματικά φαινόμενα με οδυνηρές συνέπειες.

Ο ρόλος της πολιτείας οφείλει να είναι ουσιαστικός και στοχευμένος ώστε να προλαμβάνονται τέτοια τραγικά περιστατικά και να μην θρηνούμε απώλειες νέων ανθρώπων που τα όνειρα και οι ελπίδες τους έσβησαν πριν καν πάρουν σάρκα και οστά.

Είμαστε δίπλα στη σχολική κοινότητα, στα παιδιά που έχασαν ένα φίλο, στους καθηγητές που έχασαν το μαθητή τους. Δηλώνουμε την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση μας όπου ή όποτε χρειαστεί».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ