Εφημερίδα Κοινωνική

Χάρης Γαλούνης: «Η ζωή χωρίς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό θυμίζει… ανάλατη χορτόσουπα!»

 Breaking News

Χάρης Γαλούνης: «Η ζωή χωρίς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό θυμίζει… ανάλατη χορτόσουπα!»
08 Μαρτίου 2021

Πολλοί από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου έχουν… λαλήσει μετά από όλα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες!
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις στην εφημερίδα Κοινωνική του προπονητή της ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Χάρη Γαλούνη
που μεταξύ αστείου και σοβαρού μας λέει:

 

«Βιώνουμε μια περίοδο στην οποία συναντά η απογοήτευση την παραλογία και πάνε μαζί στο πάρτυ που διοργανώνει η αναισθησία!!!

xaris galounis skitsoΓεννημένος την δεκαετία του ’60 και μεγαλώνοντας στην καρδιά του Πειραιά, στην Αμφιαλάρα, φτιαγμένος από πλατείες, γήπεδα, ελεύθερη σκέψη και βούληση, φτιαγμένος από διπλάκια, αμερικάνικο, μονότερμα, μπακότερμα, κορόϊδο, πάνω γειτονιά – κάτω γειτονιά, μικροί μεγάλοι, νίκες – ήττες, θυμάμαι έντονα τα παιδικά εφηβικά ανδρικά και τα… παλιμπαιδιστικά χρόνια μου (διότι ο άνδρας είναι αιώνιο παιδί…) και θλίβομαι τόσο με τα σημερινά χρόνια που ίσως να πρέπει να ενταχθώ και εγώ στην νέα μόδα ψυχίατρο – ψυχολόγο ή σε συνεδρίες του τύπου 15 ατόμων που ο καθένας λέει το πρόβλημά του!!!

Είμαι ο Χάρης και είμαι 53 ετών, μου έκοψαν τον ερασιτεχνισμό και είμαι καταβεβλημένος… Είμαι τόσο εθισμένος που καθημερινά παίζω μπάλα στο σαλόνι

με τους γιούς μου και η γυναίκα μου θέλοντας και μή ντύνεται με μαύρα και κάνει τον διαιτητή!!!

Για τέρματα έχουμε βάλει τα σπιτάκια των σκύλων μας και κάθε φορα που η μπάλα περνά από το πορτάκι οι γείτονες φωνάζουν την αστυνομία γιατί νομίζουν ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί!!! Ο παππούς και η γιαγιά είναι υποχρεωτικά στις καρέκλες της τραπεζαρίας και υποστηρίζουν ο καθένας από μία ομάδα…

Ο παππούς καμιά φορά ξεχνιέται και ρίχνει και κάποιο μπινελίκι στην κόρη του  που κάνει τον διαιτητή… Έχουμε καλέσει και τον αδελφό μου με τους γιούς του να παίξουμε την Κυριακή ντέρμπυ!!!

Θέλει λέει να βάλουμε ουδέτερη διαιτησία γιατί θα παίξουμε στο σπίτι μου και δεν θέλουνε να είναι και εκτός έδρας και με δικό μας διαιτητή… τι κομπλεξικά είναι αυτά… Άμα φοβούνται να μην έρθουν να παίξουν!!

Την προηγούμενη Κυριακή είχε έρθει ο κουμπάρος μου ο Γιώργος με τους γιούς του και φάγανε τρία γκολ και ξύλο…

Έχουμε και αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη με τον φίλο μου τον Μπουρούτη… Δεν είναι παντρεμένος και δεν έχει παιδιά άλλα λέει ότι έχει βρει καλή τριάδα να μας αντιμετωπίσει… Κααααααλά…

Τώρα σε ότι αφορά τον προπονητή της ομάδας μας (εμένα δηλαδή) δυστυχώς είμαι τιμωρημένος από την επιτροπή διαιτησίας που είναι η μάνα μου γιατί λέει ότι φανατίζω τους αθλητές με την αγωνιστική μου συμπεριφορά και με αυτά που λέω!!!

Γίνονται και προπονήσεις κανονικά!!! Κάθε μέρα στο προπονητήριό μας που είναι η αυλή! Εκεί συμμετέχει και η Ντόρυ η σκυλίτσα μας που κυνηγά ασταμάτητα την μπάλα και έτσι η προπόνηση φυσικής κατάστασης γίνεται τρομερά!!!

Όταν είναι να κάνουμε τεχνικοτακτικά στοιχεία την δένουμε όμως για να μην χαλάει την προπόνηση…

ΕΧΩ ΠΡΌΒΛΗΜΑ;;; ……. Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΑΤΗ!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ – Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ  ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ – ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ… ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!!!»

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ