Εφημερίδα Κοινωνική

Μπάμπης Κατσάνος: «Ας γράψει η ιστορία ότι το 2021 δεν παίξαμε λόγω πανδημίας!»

 Breaking News

Μπάμπης Κατσάνος: «Ας γράψει η ιστορία ότι το 2021 δεν παίξαμε λόγω πανδημίας!»
23 Μαρτίου 2021

Ο κύριος Μπάμπης Κατσάνος είναι από τους προπονητές που γνωρίζουν καλά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Αθήνα αφού έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλές ομάδες. Η τελευταία ήταν ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ στον πάγκο του οποίου καθόταν μέχρι και λίγο πριν διακοπούν οι αγωνιστικές δραστηριότητες…

 

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε στην εφημερίδα Κοινωνική κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις που αξίζει κάποιος να διαβάσει και να πάρει στα σοβαρά. Τις παραθέτουμε, λοιπόν, αυτολεξεί:

mpampis katsanos skitso«Πιστεύω ότι πλέον είναι αργά για οποιαδήποτε σκέψη επανεκκίνησης!

Δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια. Οι υποδομές και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πηγαίνουν μαζί. Είναι οι τροφοδότες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου! Είναι καλύτερα για όλους να αρχίσουμε συγκροτημένα του χρόνου από την αρχή. Με κανονική προετοιμασία.

Αν συνεχίσουμε τώρα με ένα μήνα προετοιμασίας μετά από 5 μήνες απραξίας, και παίζουμε Κυριακή Τετάρτη στα γνωστά πλαστικά γήπεδα, το μόνο που θα πετύχουμε είναι να «κάψουμε» τους ποδοσφαιριστές!

Διαφωνώ 100% με την επανεκκίνηση. Ας πάρουν όλες οι ομάδες τα «πράσινα» πιστοποιητικά, ας προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, κι ας μην ανέβει κανένας!

Ας γράψει η ιστορία ότι το 2021 δεν παίξαμε λόγω πανδημίας! Σε δύσκολες στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας μήπως… παίζαμε ποδόσφαιρο; Χίλιες φορές να ξεκινήσουμε κανονικά από του χρόνου..»

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ