Εφημερίδα Κοινωνική

Ξέσπασε πολιτική «θύελλα» μεταξύ Δ.Μαρκόπουλου και Ρ.Δούρου -Το εξώδικο και η απάντηση του βουλευτή Β’ Πειραιά στην πρώην Περιφερειάρχη Αττικής

 Breaking News

Ξέσπασε πολιτική «θύελλα» μεταξύ Δ.Μαρκόπουλου και Ρ.Δούρου  -Το εξώδικο και η απάντηση του βουλευτή Β’ Πειραιά στην πρώην Περιφερειάρχη Αττικής
08 Φεβρουαρίου 2021

Στο προσκήνιο έρχεται και «επισήμως»… ο πολιτικός «πόλεμος» μεταξύ του βουλευτή Β’ Πειραιά της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλου και της πρώην Περιφερειάρχη Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου.

Αφορμή στάθηκε η κριτική του βουλευτή Β’ Πειραιά για τα πεπραγμένα της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα στη Β’ Πειραιά αλλά και τα σχόλια  για τις «στραβές που έτυχαν στη βάρδιά της…».

Ο ίδιος μάλιστα είχε προσφερθεί χάριν «παραπολιτικού αστεϊσμού» να της  χαρίσει ακόμη και ένα gps για να μάθαινε -όπως ο ίδιος είπε- τους δρόμους στις γειτονιές της Β’ Πειραιά.

Η απάντηση της πρώην Περιφερειάρχη δόθηκε μέσω εξώδικου, ζητώντας από τον Δ. Μαρκόπουλο να ανακαλέσει τα σχόλιά του.

Ο ίδιος δίνοντας στη δημοσιότητα το εξώδικο της Ρένας Δούρου, έκανε λόγο για έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων, ενημερώνοντας παράλληλα τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Γιάννη Μπούγα.

Παραθέτουμε την απάντηση του Δ. Μαρκόπουλου στο εξώδικο που έλαβε από τη Ρένα Δούρου:

«Ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων …αγωγές κι εξώδικα.
Αντί για αντίλογο ουσίας, η νομική οδός. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίσαμε και τον οποίο ο λαός πολιτικά καταδίκασε. Ο ΣΥΡΙΖΑ της ποινικοποίησης της πολιτικής. Μη αντέχοντας η Ρενα Δούρου την πολιτική κριτική μου στα πεπραγμένα της, στις «στραβές που έτυχαν στη βάρδια της» (σ.σ. Όπως η ίδια δήλωσε εξάλλου και κανείς άλλος), μου έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία ζητώντας να ανακαλέσω αναφορικά με ανάρτησή μου στο Facebook. Επαναλαμβάνοντας το μοτίβο του αρχηγού της Αλέξη Τσίπρα που πρόσφατα κατέθεσε αγωγές κατά δημοσιογράφων, η ίδια θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο βγαίνει από την πολιτική απομόνωση που έχει περιέλθει. Μάταια.
Ο λαός έχει μνήμη και θυμάται!».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ