Εφημερίδα Κοινωνική

Περιστέρι: Καπνός έγιναν 6 δόσεις του εμβολίου της Pfizer από Κέντρο Υγείας

Περιστέρι: Καπνός έγιναν 6 δόσεις του εμβολίου της Pfizer από Κέντρο Υγείας
12 Φεβρουαρίου 2021

Eνα φιαλίδιο με 6 δόσεις εμβολίου της Pfizer εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το Κέντρο Υγείας Περιστερίου. Μία 37χρονη νοσηλεύτρια ειδοποίησε την Aστυνομία το απόγευμα της Τετάρτης, καταγγέλλοντας την απώλεια του πολύτιμου φιαλιδίου. Τα στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας Περιστερίου εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, όπως αυτό του «ατυχήματος», της απώλειας, αλλά κυρίως μια πιθανής εσωτερικής διαμάχης που θα μπορούσε να καταλήξει σε αυτή τη μορφή αντεκδίκησης.

Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτιρίου και από την πρώτη έρευνα δεν προέκυψαν ενδείξεις παραβίασής του ή «άσχετης» προσέλευσης ατόμου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νοσηλεύτρια εκείνη τη μέρα είχε παραλάβει το 3ο παρόμοιο φιαλίδιο από τον φαρμακοποιό του κέντρου υγείας. Η ίδια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως, μετά την παραλαβή του, το άφησε στο γραφείο και στη συνέχεια πήγε στην τουαλέτα και μετά έκανε διάλειμμα. Όταν επέστρεψε μετά από περίπου 12 λεπτά, το φιαλίδιο δεν βρισκόταν στη θέση του, είχε εξαφανιστεί.

Η πιθανότητα αρπαγής από κάποιον πολίτη αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες, καθώς τα εμβόλια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά από κάποιες ώρες, ενώ απαιτούνται γνώσεις για τις προσμίξεις παρασκευής του. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση συλλέγουν καταθέσεις, αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό, ενώ πραγματοποιήθηκε εξερεύνηση του χώρου για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ