Εφημερίδα Κοινωνική

Κώστας Κατσαφάδος: «Η κυβέρνηση δεν «τσιμπάει» από την λαϊκίστικη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ»

Κώστας Κατσαφάδος: «Η κυβέρνηση δεν «τσιμπάει» από την λαϊκίστικη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ»
15 Φεβρουαρίου 2021

«Η κυβέρνηση επιχειρεί φυγή προς τα εμπρός, κόντρα στην πίεση που υφιστάμεθα από την πανδημία του κορονοϊού, με διπλή στόχευση, πρώτον να ελαφρύνει φορολογικά τους Έλληνες και δεύτερον να λάβει μέτρα που θα επιταχύνουν την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή «Προπαντός Ψυχραιμία» με τον Νίκο Μπαρδούνια.

Ο κ. Κατσαφάδος σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν «τσιμπάει» από την λαϊκίστικη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ και στοχεύει στην ψήφιση νομοσχεδίων που θα αλλάξουν ριζικά την χώρα μας τους επόμενους μήνες.

Αναφερόμενος, τέλος, στο πρόγραμμα «Νέαρχος», που προβλέπει ο Ν.4770/21 περί Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Πολιτικής και προχωρά το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο υφυπουργός υπογράμμισε ότι αποτελεί σημαντικό «εργαλείο» για τη χρηματοδότηση κρίσιμων έργων και λειτουργιών στον νησιωτικό χώρο. Επιπλέον, εξασφαλίζει την ένταξη λιμενικών έργων κι εγκαταστάσεων, έργων αφαλατώσεων και δικτύων διανομής ύδατος, κυρίως σε μικρά, άνυδρα και απομακρυσμένα νησιά καθώς επίσης και τη χρηματοδότηση πολυτετών συμβάσεων για την κάλυψη των ακτοπλοϊκών συνδέσεων στις άγονες γραμμές.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ