Εφημερίδα Κοινωνική

Κατάληψη στα γραφεία της ΝΔ στην Πάτρα για τον Δ. Κουφοντίνα (βίντεο)

Κατάληψη στα γραφεία της ΝΔ στην Πάτρα για τον Δ. Κουφοντίνα (βίντεο)
01 Φεβρουαρίου 2021

Κατάληψη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη της Πάτρας πραγματοποιούν αντιεξουσιαστές σε ένδειξη συμπαράστασης στον καταδικασμένο εκτελεστή της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα που πραγματοποιεί απεργία πείνας. Ταυτόγχρονα, υπάρχει συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, και μάλιστα έγιναν και προσαγωγές στην Ασφάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, βρίσκονται εκτάκτως σήμερα εκτάκτως στην Πάτρα, όπου και θα προεδρεύσουν ευρείας σύσκεψης, στις 13.00, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αντικείμενο της σύσκεψης, στην οποία θα συμμετέχουν υγειονομικοί, αυτοδιοικητικοί και αστυνομικοί Φορείς, θα είναι η άμεση ενίσχυση και εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, λόγω της ανησυχητικά έντονης αύξησης των κρουσμάτων, που καταγράφεται στη Πάτρα, ανεξαρτήτως μεταλλάξεων.

«Εμείς επιλέγουμε να σταθούμε δίπλα στο σύντροφο Δ. Κουφοντίνα, κόντρα στις επιλεκτικές απαγορεύσεις συναθροίσεων, στηρίζοντας ηθικά και πολιτικά την επιλογή να αγωνιστεί για το αυτονόητο. Με αξιοπρέπεια, συνέπεια, πείσμα και συνέχεια, παλεύουμε διαρκώς, σαν κομμάτι των καταπιεζόμενων, απέναντι στην κυριαρχία που σε θέλει υποταγμένο και φοβισμένο ακολουθητή και ακολουθήτρια των επιταγών και των αναγκών του κεφαλαίου. Είμαστε δίπλα στους συντρόφους που με σθένος βάζουν ανάχωμα το ίδιο τους το κορμί, πολεμάμε αδιάκοπα το υπάρχον και οικοδομούμε με όπλο την αλληλεγγύη έναν κόσμο απαλλαγμένο από κάθε λογής εξουσία», σημειώνεται στο κείμενο της παρέμβασης που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικών ιδεών.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ