Εφημερίδα Κοινωνική

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστός ο ΗΣΑΠ από Ειρήνη μέχρι Κηφισιά

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστός ο ΗΣΑΠ από Ειρήνη μέχρι Κηφισιά
15 Φεβρουαρίου 2021

Σοβαρά προβλήματα προκαλεί στην Αττική η κακοκαιρία «Μήδεια», με την έντονη χιονόπτωση στα βόρεια προάστια να έχει δημιουργήσει προβλήματα και στην κίνηση του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τις 8:30 το πρωί υπήρξαν προβλήματα στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί διακοπή δρομολογίων.

Συγκεκριμένα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από Ειρήνη μέχρι Κηφισιά και ειδικότερα στους σταθμούς Νερατζιώτισσα, ΚΑΤ, Μαρούσι και Κηφισιά.

Τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά στο τμήμα Ειρήνη – Πειραιάς, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες με τα κατάλληλα μηχανήματα να ανοίξουν και οι υπόλοιποι σταθμοί.

Κλειστή λόγω «Μήδειας» η λεωφόρος Κηφισού – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα

Αυξημένη είναι η κίνηση από τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, καθώς έπειτα από εντολή της ΕΛ.ΑΣ., η λεωφόρος Κηφισού έκλεισε από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη (Κηφισιά) μέχρι τη Λαμία. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο.

Προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρούνται επίσης και στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Κηφισιάς, όπως και συνολικά στον δήμο Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

Επίσης, στην Αττική, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, ώρα 07.20, τα αυτοκίνητα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, από τον κόμβο Βιλίων μέχρι τα Βίλια και στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς τον Υμηττό.

Παραμένει κλειστή η κυκλοφορία στους παρακάτω δρόμους: Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της αίθουσας δεξιώσεων Ermitaz Hall, ρεύμα κυκλοφορίας προς καζίνο, Λ. Φυλής, στο ύψος της ταβέρνας «το Χρυσό βαρέλι» ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου, μέχρι το Πάρκο Ανατολής.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία στους υπόλοιπους δρόμους της πρωτεύουσας διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ