Εφημερίδα Κοινωνική

Φρίκη: Καθηγήτρια έκανε σεξ με ανήλικη μέσα στο σχολείο και δασκάλα αυνανίζονταν μπροστά σε 19 παιδιά δημοτικού σχολείου

Φρίκη: Καθηγήτρια έκανε σεξ με ανήλικη μέσα στο σχολείο και δασκάλα αυνανίζονταν μπροστά σε 19 παιδιά δημοτικού σχολείου
08 Φεβρουαρίου 2021

Σοκάρει μία μια υπόθεση σεξουαλικής αποπλάνησης ανηλίκου από καθηγήτρια στη Φλόριντα.

Αποκαλύφθηκε ότι για δύο χρόνια η 35χρονη Χίλει Μόργκαν Χάλμαρκ είχε ερωτική σχέση με μαθήτρια της και είχαν περιπτύξεις ακόμη και εντός του σχολείου.

Το ανήλικο κορίτσι ήταν 13 ετών όταν άρχισε να ανταλλάσσει μηνύματα με την καθηγήτρια και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε οι συναντήσεις των δύο δεν περιορίζονταν μόνο εντός του σχολείου.

Μία άλλη υπόθεση έχει πρωταγωνίστρια μια αντικαταστάτρια δασκάλα σε ένα δημοτικό σχολείο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, σε βάρος της οποίας έχουν απαγγελθεί 19 κατηγορίες για παιδική κακοποίηση μετά τη σύλληψή της την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, η 30χρονη Αμέλια Ρέσλερ, συνελήφθη μετά τις καταγγελίες μελών του προσωπικού του δημοτικού σχολείου Mt. Zion για την ανάρμοστη συμπεριφορά της που περιλάμβανε «άσεμνες και ανήθικες πράξεις μπροστά σε παιδιά σχολικής ηλικίας», ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κάρολ σε μια δήλωσή του.

Οι ερευνητές απέκτησαν πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο της Ρέσλερ να αυνανίζεται μπροστά σε παιδιά της δευτέρας τάξης, ηλικίας 7 και 8 ετών, είπε η εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη Άσλεϊ Χάσλεϊ στο NBC News.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ