Εφημερίδα Κοινωνική

Εθελοντική αιμοδοσία Ολυμπιακού

Εθελοντική αιμοδοσία Ολυμπιακού
09 Φεβρουαρίου 2021

Κάθε χρόνο, στις αρχές Φεβρουαρίου η ΠΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των παιδιών της Θύρας 7 (8 Φεβρουαρίου 1981).

Έτσι και φέτος, το περασμένο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο μουσείο του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στο «Γ.Καραϊσκάκης». Την αιμοληψία έκανε το Αντικαρκινικό νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ σε προγραμματισμένα ραντεβού των εθελοντών αιμοδοτών και η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη.

Τα μέτρα τα οποία είχαν ληφθεί ήταν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της πανδημίας και των υγειονομικών κανόνων καθώς είχαν στηθεί τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο του σταδίου όπου οι ενδιαφερόμενοι συμπλήρωναν το δελτίο αιμοληψίας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει τη μεγαλύτερη τράπεζα αίματος από όλα τα αθλητικά σωματεία της χώρας. Από την αιμοληψία αυτή , όπου παρευρεθήκαμε και εμείς, έμειναν ικανοποιημένοι τόσο οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού, οι εθελοντές αιμοδότες που κάθε χρόνο δίνουν μαζικό παρόν καθώς και το νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ καθώς αυτή την περίοδο υπάρχει μεγάλη ζήτηση λόγω της πανδημίας .


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ