Εφημερίδα Κοινωνική

Ερωτύλος κατηγορούμενος «φλέρταρε αναίσχυντα» τη δικαστή: «Είσαι κουκλάρα»

Ερωτύλος κατηγορούμενος «φλέρταρε αναίσχυντα» τη δικαστή: «Είσαι κουκλάρα»
05 Φεβρουαρίου 2021

Ένας κατηγορούμενος σε υπόθεση ληστείας «φλέρταρε αναίσχυντα» τη δικαστή την Πέμπτη, όταν εκδικαζόταν η προφυλάκισή του.

Παρά τις προσπάθειές του ωστόσο, δεν πήρε αυτό που ήθελε από τη δικαστή της Φλόριντα.

Ο τοπικός σταθμός WSVN έπαιξε το ρεπορτάζ για την εμφάνιση (μέσω βιντεοκλήσης) του κατηγορουμένου Demetrius Lewis μπροστά στη δικαστή Tabitha Blackmon και οι διάλογοι είναι κωμικοτραγικοί.

DIKSTHNA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Τι κάνεις; Ε, τι κάνεις;», ρώτησε τη δικαστή. «Καλά, είμαι καλά, κύριε, εσείς πώς είστε;», του απάντησε αυτή με ένα αδιόρατο χαμόγελο. «Δικαστή, είσαι κουκλάρα. Είσαι κουκλάρα», της λέει μετά, «σε αγαπώ. Σε αγαπώ».

«Ελάτε, κύριε Lewis», του λέει αυτή, «η κολακεία δεν θα σας πάει πουθενά». Κατόπιν παίρνει το σοβαρό της και του λέει τα καθέκαστα, πως έχει βρει λόγους που πρέπει να παραμείνει προφυλακισμένος.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να οριστεί εγγύηση στα 7.500 δολάρια, καθώς ο Lewis είναι σεσημασμένος. Από τη φυλακή βγήκε το 2019, όπου πέρασε 4 χρόνια για επίθεση και βαριά σωματική βλάβη.

Δεν ξέρουμε αν έπιασε το φλερτ, η Blackmon του έκανε πάντως έκπτωση 2.500 δολαρίων, ορίζοντας το ποσό στα 5.000 δολάρια…


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ