Εφημερίδα Κοινωνική

Επίσκεψη Δημήτρη Μαρκόπουλου Βουλευτή Β΄ Πειραιά στο ΓΝΔΑ Αγίας Βαρβάρας

Επίσκεψη Δημήτρη Μαρκόπουλου Βουλευτή Β΄ Πειραιά στο ΓΝΔΑ Αγίας Βαρβάρας
26 Φεβρουαρίου 2021

Επίσκεψη στο ΓΝΔΑ Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησε χθες το πρωί ο βουλευτής Β” Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία Δημήτρης Μαρκόπουλος. Σκοπός της παρουσίας του ήταν να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας ως προς τους εμβολιασμούς για τον COVID 19 αλλά και η προοπτική στήριξης του συστήματος υγείας της περιφέρειας Πειραιά και της δυτικής Αθήνας από τη συγκεκριμένη μονάδα. Όπως τόνισε ο βουλευτής «διαπιστώσαμε την εξαιρετική δουλειά της ομάδας του νοσοκομείου και της Β ΥΠΕ κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Δουλειά ορόσημο που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων γιατρών (σημαντική κρίνω την αναφορά στον κύριο Δημήτρη Μπούμπα, έναν άξιο επιστήμονα που καθημερινά πασχίζει), των νοσηλευτών και του διοικητικού προσωπικού. Πληροφορήθηκα από τη Διοίκηση επίσης τις ανάγκες στελέχωσης καθώς και την προοπτική της συγκεκριμένης μονάδας που μπορεί να δώσει σημαντικές ανάσες στο τοπικό σύστημα υγείας σε Β” Πειραιά και Δυτική Αθήνα. Η Αγία Βαρβάρα γειτνιάζει με τον Κορυδαλλό και είναι πολύ κοντά στη Νίκαια, άρα μπορεί να στηρίξει τους τοπικούς εμβολιασμούς και την υγειονομική κάλυψη των πόλεων μας. Στον αγώνα για παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας κανένα στέλεχος και καμία μονάδα δεν περισσεύει.

Η δουλειά της διοικητικής ομάδας υπό την Διοικήτρια κυρία Βρύνα είναι εξαιρετική και οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο για τον αγώνα που επιτελείται».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ