Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης Μαρκόπουλος για Πολάκη: Είναι αρχιτέκτονας των επιθέσεων στον επιστημονικό χώρο. Επιθέσεις στον κ. Τσιόδρα που δίνει μάχη ενημέρωσης και επιστημονικού διαφωτισμού – Άγρια κόντρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

 Breaking News

Δημήτρης Μαρκόπουλος για Πολάκη: Είναι αρχιτέκτονας των επιθέσεων στον επιστημονικό χώρο. Επιθέσεις στον κ. Τσιόδρα που δίνει μάχη ενημέρωσης και επιστημονικού διαφωτισμού – Άγρια κόντρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
03 Φεβρουαρίου 2021

Σε μπάχαλο μετέτρεψε το κλίμα της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Παύλος Πολάκης κατά την  συνεδρίαση όπου οι κ.κ. Βασίλης Κικίλιας, Νίκος Χαρδαλιάς, Παναγιώτης Αρκουμανέας και Σωτήρης Τσιόδρας ενημερώνουν για την πορεία της πανδημίας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αν και το σύνολο των μελών της επιτροπής είχαν συμφωνήσει να τοποθετούνται από τα έδρανα για λόγους υγειονομικής ασφάλειας και χρόνου, επιχείρησε με «το έτσι θέλω» να μιλήσει από το βήμα της αίθουσας, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση και χρεώνοντας στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας πέντε χιλιάδες θανάτους υποστηρίζοντας παράλληλα ότι είναι ψευδή τα στοιχεία για την αύξηση κλινών ΜΕΘ και τις προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού.

Η τακτική του κ. Πολάκη προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε την απουσία από την συνεδρίαση του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού.

«Είναι προφανές ότι ο κ. Ξανθός δεν βρίσκεται σε αυτή την αίθουσα. Καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Ξανθός δεν είναι σήμερα εδώ. Γιατί στον ίδιο χώρο με τον πολωτικό Πολάκη δεν μπορεί να συνυπάρξει. Ο κ. Πολάκης είναι αρχιτέκτονας των επιθέσεων στον επιστημονικό χώρο. Επιθέσεις στον κ. Τσιόδρα που δίνει μάχη ενημέρωσης και επιστημονικού διαφωτισμού» είπε ο κ. Μαρκόπουλος.

«Θα σας θυμίσω ότι ήταν από αυτούς που σήκωναν το περίφημο δήθεν «ΕΟΔΥ gate» για διπλές καταγραφές. Εσείς κρατούσατε διπλά γραφεία στο Δήμο Σφακίων. Ποιοι μιλάτε κ. Πολάκη; Εσείς που είχατε τον Μαυραγάνη στην κυβέρνησή σας και σήμερα μιλά κατά των εμβολίων; Ενότητα δεν μπορεί να υπάρξει με αυτούς που καθημερινά υβρίζουν. Που προφήτευαν ότι δεν θα έχουμε κλίνες ΜΕΘ. Εσείς προφητεύατε Μπέργκαμο, και άλλα δεινά. Για μεγάλη σας λύπη αντέξαμε. Άντεξαν οι Έλληνες πολίτες. Όλος σας ο σχεδιασμός βασιζόταν ότι θα πέσουμε έξω. Και αντί να ζητήσετε συγγνώμη έρχεστε να πολώσετε με τον Πολάκη. Η πολιτική δεν είναι σαν τα εσωκομματικά σας. Εδώ χρειάζεται ενότητα λόγου και δράσεις για να βγάλουμε την χώρα από την περιπέτεια», πρόσθεσε ο βουλευτής της Β” Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρκόπουλος.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ