Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης Δίελας: «Η μακροχρόνια διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων έχει επηρεάσει δυσμενώς την ψυχολογία των νεαρών ποδοσφαιριστών της ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ.»

 Breaking News

Δημήτρης Δίελας: «Η μακροχρόνια διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων έχει επηρεάσει δυσμενώς την ψυχολογία των νεαρών ποδοσφαιριστών της ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ.»
23 Φεβρουαρίου 2021

Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ είναι από τις πιο νεανικές ομάδες στα Πειραϊκά πρωταθλήματα και ο προπονητής της, ο κύριος Δημήτρης Δίελας,
μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα Κοινωνική
για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές τούς τελευταίους μήνες:

 

 

«Και εγώ, αλλά και ο συνεργάτης μου ο κύριος Προκόπης Κανελλόπουλος, είμαστε ιδιαίτερα προβληματισμένοι με ότι συμβαίνει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό τους τελευταίους μήνες.

odigitriaΗ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ ως γνωστόν έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Ο μεγαλύτερος παίκτης μας είναι 23 ετών και όλοι οι υπόλοιποι κάτω των 20 ετών!

Σε αυτές τις ηλικίες η ψυχολογία των αθλητών είναι πολύ ιδιαίτερη και εύθραυστη. Δεν σας κρύβω ότι τους έχει επηρεάσει σαφώς η μακροχρόνια αποχή.

Αρχικά είχαμε δώσει ειδικά ατομικά προπονητικά προγράμματα, αλλά όσο διαρκούσε η καραντίνα τόσο μεγάλωνε η ψυχολογική κούραση. Πλέον τα μικρά παιδιά είναι δύσκολο να ακολουθήσουν τα προγράμματά τους και τα περισσότερα τα έχουν παρατήσει.

Ας ελπίσουμε να τελειώσει αυτό το συντομότερο! Ακόμη και αν δεν προλαβαίνουμε να διεξάγουμε τα πρωταθλήματα για φέτος, είναι καλό κάποια στιγμή να ανοίξουν τα γήπεδα έστω για προπονήσεις. Θα κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία των παιδιών.

Και φυσικά θα διευκολύνει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν θα αντέξει κανένας σύλλογος πιθανή παράταση της αγωνιστικής απραξίας για έναν ακόμη χρόνο…»

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ