Εφημερίδα Κοινωνική

Απάντηση του Συνδυασμού «Πειραιάς για όλους» στο άρθρο-ανακοίνωση του προέδρου του ΟΠΑΝ . κ. Ιωσήφ Βουράκη που δημοσίευσε το koinoniki.gr

 Breaking News

Απάντηση του Συνδυασμού «Πειραιάς για όλους» στο άρθρο-ανακοίνωση του προέδρου του ΟΠΑΝ . κ. Ιωσήφ Βουράκη που δημοσίευσε το koinoniki.gr
04 Φεβρουαρίου 2021

Απάντηση του Συνδυασμού «Πειραιάς για όλους», με επικεφαλής τον κ. Νίκο Μπελαβίλα στο άρθρο-ανακοίνωση του προέδρου του ΟΠΑΝ . κ. Ιωσήφ Βουράκη που δημοσίευσε το koinoniki.gr (Σκληρή απάντηση Βουράκη για δήθεν «αποκαλύψεις» -Ζητά επίσημα στοιχεία εντός 10 ημερών)

Διαβάστε την απάντηση:

Ο κύριος Ιωσήφ Βουράκης, Πρόεδρος του ΟΠΑΝ δημοσιοποίησε μία ανακοίνωση στην εφημερίδα «Κοινωνική» με αφορμή την παρέμβαση των δημοτικών συμβούλων μας και μελών του ΔΣ του ΟΠΑΝ Βάνα Μελά και Παναγιώτη Αναστασάκου.
Από καιρό έχουμε δηλώσει ότι ο κύριος Βουράκης είναι απολύτως ακατάλληλος για τη δουλειά που του έχει ανατεθεί. Με το κείμενο του ξεπέρασε τον εαυτό του. Η δημοτική πλειοψηφία αναθέτοντας του τη διοίκηση του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού πραγματικά έμπλεξε την γηπεδική κερκίδα με το θεατρικό θεωρείο. Ο πρόεδρος του οργανισμού νομίζει ότι ποδόσφαιρο και θέατρο είναι το ίδιο-κάτι σαν παράσταση με πολύ φασαρία.
Δεν έχει νόημα να του απαντήσουμε γιατί δεν θα καταλάβει τι λέμε, όπως δεν κατάλαβε τι είπαν οι σύμβουλοι μας στο συμβούλιο. Του προτείνουμε όμως να ανοίξει το λεξικό να δει τι σημαίνει το αρχείο ρητό «Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν» και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται. Ταιριάζει ακριβώς στην περίπτωση του.
Για τα υπόλοιπα θα τα πούμε δημόσια όταν έρθει η ώρα.
Παρακαλούμε την εφημερίδα «Κοινωνική» να δημοσιεύσει την απάντηση μας.
mpelavilas_vourakis

 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ