Εφημερίδα Κοινωνική

Ανθρωποκυνηγητό στη Νίκαια – Χειροπέδες από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. σε κλέφτες -«μπουμπούκια»

 Breaking News

Ανθρωποκυνηγητό στη Νίκαια – Χειροπέδες από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. σε κλέφτες -«μπουμπούκια»
23 Φεβρουαρίου 2021

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (18-02-2021) Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν σήμα για να μεταβούν στην συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια επειδή δύο άτομα που βρισκόντουσαν εκεί, είχαν αφαιρέσει το τσαντάκι από έναν 34χρονο από το εσωτερικό του φορτηγού που δούλευε ως οδηγός.

Μετά από πιεστικές και εκτεταμένες αναζητήσεις οι Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο δράστες στην συμβολή των οδών 7ης Μαρτίου και Ιωνίας στη Νίκαια, οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν ότι τους ψάχνουν οι αστυνομικοί τράπηκαν σε φυγή ρίχνοντας διάφορα αντικείμενα στο έδαφος. Δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν και πολύ και λίγα μέτρα πιο κάτω οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν και τους ακινητοποίησαν ενώ τους οδήγησαν κατευθείαν στο Τ.Α. Νίκαιας.

Εκεί παραδόθηκαν και τα αντικείμενα τα οποία είχαν απορρίψει οι κατηγορούμενοι, τα οποία ήταν τα εξής:

• Μια κάρτα τράπεζας Πειραιώς

• Το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ

• Μια βεβαίωση κίνησης εργαζομένου

• Μια βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου

• Και ένα χειρόγραφο σημείωμα που ανήκουν στον ανωτέρω παθόντα καθώς

• Και ένα κινητό τηλέφωνο

Όλα τα ανωτέρω κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους.

Ο 29χρονος κατηγορούμενος, είχε δώσει κάποια πλαστογραφημένα πιστοποιητικά έγγραφα που υποδείκνυαν την παραμονή του στην χωρά μας, καθώς στα έγγραφα αυτά απεικονιζόταν ένα άτομο με εμφανή διαφορετικά χαρακτηριστικά. Σε νομότυπη σωματική αστυνομική έρευνα που του ασκήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε μέσα το ποσό των 385 ευρώ, ενώ από την έρευνα που έκαναν και στον δεύτερο 56χρονο κατηγορούμενο βρέθηκαν ένα πορτοφόλι που περιείχε 115 ευρώ, πολλές διαφημιστικές κάρτες καθώς επίσης ένα κατσαβίδι και ένα μικρό σουγιά τα οποία κατασχέθηκαν ως διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για τους δύο ανωτέρω κατηγορούμενους και οδηγήθηκαν από το Τ.Α. Νίκαιας στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά για τα περαιτέρω.

Χ.Μ.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ