Εφημερίδα Κοινωνική

Ανακοίνωση Δημάρχου Πόρου αναφορικά με την κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού στον Πόρο

Ανακοίνωση Δημάρχου Πόρου αναφορικά με την κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού στον Πόρο
10 Φεβρουαρίου 2021

Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, σε ανακοίνωση του τονίζει τα ακόλουθα:

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Όπως είναι γνωστό, τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει μια έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού με επίκεντρο την Αττική και περιοχές της Πελοποννήσου, ενώ οι ειδικοί προμηνύουν την αύξηση των κρουσμάτων σε πανελλήνιο επίπεδο (τρίτο κύμα).

Στο νησί μας την ίδια περίοδο έχει επιβεβαιωθεί μικρός αριθμός ενεργών κρουσμάτων, ο οποίος, παρότι παραμένει σε μονοψήφια επίπεδα, έχει σταθερά αυξητική τάση. Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, δε, η κατάσταση φαίνεται πως είναι αντίστοιχη και στη γειτονική μας περιοχή, με την οποία άλλωστε υπάρχει μεγάλη διασύνδεση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη «στιγμή» και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αυτό που λένε οι ειδικοί, ότι θα πρέπει να έχουμε μικρό και σταθερό κύκλο επαφών, έχει τεράστια σημασία ειδικά σε μια περιοχή σαν τη δική μας και παρακαλώ όλους και όλες να το τηρούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό, όπως βέβαια και όλα τα υπόλοιπα ισχύοντα μέτρα.

Όλοι μας θα πρέπει να επιδείξουμε τη μέγιστη υπευθυνότητα και υπομονή και να συνεχίζουμε να βάζουμε την υγεία μας και την υγεία των συνανθρώπων μας πάνω από όλα!

Γιάννης Δημητριάδης

Δήμαρχος Πόρου

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ