Εφημερίδα Κοινωνική

ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ: «Φωνές» Σωματείου για ξαφνικό κλείσιμο στον Πειραιά – Η απάντηση του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

 Breaking News

ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ: «Φωνές» Σωματείου για ξαφνικό κλείσιμο στον Πειραιά – Η απάντηση του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
31 Ιανουαρίου 2021

Τι γίνεται με τη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
«Φωνές» Σωματείου για το ξαφνικό κλείσιμο
Η απάντηση του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και στους Πειραιώτες

Σε αναστολή της λειτουργία της για διάστημα έως και έξι μηνών προχώρησε, σύμφωνα με καταγγελίες του Κλαδικού Σωματείο Ιδιωτικής Υγείας η Βιοκλινική Πειραιά, μέλος του ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Η απόφαση αυτή αναστάτωσε πολλούς Πειραιώτες αλλά και εργαζόμενους της Βιοκλινικής, οι οποίοι δεν είχαν ενημέρωση για το τι ακριβώς θα συμβεί από εδώ και πέρα.

Προηγήθηκε, όπως μάθαμε επικοινωνία του Ομίλου με τους εργαζόμενους προκειμένου να δηλώσουν αν επιθυμούν μετακίνηση σε άλλη εταιρεία του Ομίλου ή όχι, κάτι που ωστόσο προκάλεσε ερωτηματικά από πλευράς Σωματείου, που απαίτησε επαναλαμβανόμενες συναντήσεις με εκπροσώπους του Ομίλου ώστε να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις.

Ακολούθησαν «καυστικές» ανακοινώσεις ενώ τα τηλέφωνα της ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ του Πειραιά ήταν κατεβασμένα. Εκφράστηκε ο φόβος για μη επαναλειτουργία της δομής ή νέο άνοιγμα με άλλη μορφή υπηρεσιών.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ επικοινώνησε τόσο με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικής Υγείας κ. Δημήτριο Αλεξόπουλο, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι στην τελευταία συνάντηση που έγινε, δόθηκαν κάποιες δεσμεύσεις προς τους εργαζόμενους, ωστόσο δεν υπήρξε ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον της Βιοκλινικής στον Πειραιά.

Η εφημερίδα μας, προκειμένου να πάρει επίσημες απαντήσεις, επικοινώνησε με την κα. Δέσποινα Κουκλάκη, εκπρόσωπο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και μέσω του Γραφείου Τύπου και της Δ/νσης Ανάπτυξης λάβαμε την εξής ανακοίνωση-διευκρίνιση:

«Σε απάντηση των ερωτημάτων της εφημερίδας σας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» σχετικά με τη Βιοκλινική Πειραιά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ως εξής: Η λειτουργία της Βιοκλινικής Πειραιά αναστέλλεται προσωρινά, προκειμένου να προχωρήσουν διαδικασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής σε ορισμένα τμήματα του κτιρίου. Για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Πειραιά (Τερψιθέα), που είναι πολύ κοντά, ενώ μια ακόμη Διαγνωστική Μονάδα λειτουργεί στη Νίκαια. Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει δεσμευθεί ότι οι εργαζόμενοι της Βιοκλινικής Πειραιά δεν θα χάσουν ούτε ώρα από την εργασία τους, γι’ αυτό και έχει προταθεί σε όλους να απορροφηθούν προσωρινά σε άλλες υπηρεσίες του Ομίλου».

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ