Εφημερίδα Κοινωνική

Σκληρή απάντηση Βουράκη για δήθεν «αποκαλύψεις» -Ζητά επίσημα στοιχεία εντός 10 ημερών

 Breaking News

Σκληρή απάντηση Βουράκη για δήθεν «αποκαλύψεις» -Ζητά επίσημα στοιχεία εντός 10 ημερών
30 Ιανουαρίου 2021

Την παρακάτω δρυμεία ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Ιωσήφ Βουράκης, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά :

«Μετά από την ολοκλήρωση του δημοτικού συμβουλίου, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021, πρέπει να παραδεχτώ πως όλοι βγήκαμε σοφότεροι μετά το πέρας της διαδικασίας. Αρχικά επειδή η παράταξη του  «Πειραιάς για όλους», μέσω των μελών του, μας έκανε γνωστή την στρατηγική που ακολουθεί προκειμένου να παρακωλύσει τις διαδικασίες των διοικητικών συμβουλίων του ΟΠΑΝ, αλλά και ενός ακόμη «χαρίσματος» που από ότι φαίνεται ανέπτυξαν κατά την διάρκεια της πανδημίας, στην δημιουργία φαντασμάτων και «ψευδωνύμων».

Ειδικότερα κύριος μέλος της παράταξης του Σύριζα «αποκάλυψε» την μέθοδο με την οποία προσπαθούν να «κολλήσουν» διαδικασίες καθώς όπως ο ίδιος ομολόγησε , καθυστερούν ( τυχαία;) να προσέλθουν έγκαιρα στα συμβούλια μας – τα οποία μάλιστα ξεκινούν και με καθυστέρηση έως σαρανταπέντε λεπτά – και θεωρούν ότι η πλειοψηφία δεν έχει τελικώς το δικαίωμα να αποφασίζει, αναιρώντας ουσιαστικά το νομικό πλαίσιο κάτω από το οποίο λειτουργούμε ως οργανισμός και ως διαδικασίες.

Αμέσως μετά στην ομιλία της κυρία, μέλος της παράταξης του Σύριζα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, απευθυνόμενη στο σώμα, αλλά και στον Δήμαρχο αναφέρθηκε σε στοιχεία το οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμα και θα αφορούν σε «παιχνίδι» «ψευδωνύμων» (;;;;;). Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως «όταν θα είναι» η ίδια και «θα είμαστε» όπως ανέφερε ξανά, έτοιμοι θα απευθυνθούν στο σώμα, αφήνοντας σαφείς αιχμές απέναντι σε εμένα ως πρόεδρο του Οργανισμού, στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αλλά και στην ίδια διαδικασία.

Όσο και αν με διασκεδάζει η συγκεκριμένη δήλωση και όσο και αν την βρίσκω απόλυτα ψυχαγωγική, δεδομένου ότι αγγίζει τουλάχιστον τα όρια της μυθοπλασίας με φανταστικές μάλιστα προεκτάσεις, αγγίζει και τα όρια της νομιμότητας και της συκοφαντικής δυσφήμισης. Ως πρόεδρος του οργανισμού και ιδιαίτερα ως ένας υπεύθυνος άνθρωπος , ζητώ από την εν λόγω κυρία εντός 10 ημερών είτε να μας προσκομίσει τις αποδείξεις των όσων λέει, είτε να ανακαλέσει άμεσα τις σαφείς αιχμές περί χρήσης «ψευδωνύμων» οι οποίες δεν προσβάλουν μόνο εμένα προσωπικά, αλλά και όλα τα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου του ΟΠΑΝ».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ