Εφημερίδα Κοινωνική

QUIZ: Τι φλουρί θα έχει η πίτα του ΕΒΕΠ; – Κάτι καλό… ετοιμάζει ο Βασίλης Κορκίδης

 Breaking News

QUIZ: Τι φλουρί θα έχει η πίτα του ΕΒΕΠ; – Κάτι καλό… ετοιμάζει ο Βασίλης Κορκίδης
13 Ιανουαρίου 2021

Όλα έτοιμα είναι για την πολυαναμενόμενη κοπή της πίτας του ΕΒΕΠ, μια δράση που κάθε χρόνο συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς συνηθίζουν να δίνουν το «παρών»  σημαντικές προσωπικότητες του «επιχειρείν» και της πολιτικής ζωής.

Φέτος, βεβαίως, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, καθώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν κάποια λαμπερή και πολυπληθή εκδήλωση.

Ωστόσο, ο πρόεδρος Βασίλης Κορκίδης -που σημειωτέον – δίνει μεγάλο αγώνα αυτή την περίοδο για να ενημερώνει και να κρατά ζωντανή τη «φλόγα» των αιτημάτων του επιχειρηματικού κόσμου, κάτι πρωτοποριακό (πάλι) έχει σκεφτεί…

Και όπως έψαξε η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ έχει να κάνει με το «εσωτερικό» της πίτας, καθώς θα έχει όχι ένα, αλλά δύο ξεχωριστά «αντικείμενα»!

Να δείτε που οι «τυχεροί» της πίτας του ΕΒΕΠ για το 2021, θα είναι πραγματικά… τυχεροί!

Δείτε εδώ τί φλουρί θα έχει η πίτα του ΕΒΕΠ

Η Διοικητική Επιτροπή του Ε.Β.Ε.Π εγκρίνει ομόφωνα σε συνέχεια της από 31-12-2020 απόφασής της για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δ.Σ. τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 και αποφασίζει ομόφωνα την προμήθεια 2 χρυσών λιρών, από την Τράπεζα της Ελλάδος, εκτιμώμενου κόστους 402,17€ έκαστη, ήτοι 804,34€

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ