Εφημερίδα Κοινωνική

Κορυδαλλός: 17 άτομα «έστησαν» παράνομο παιχνίδι πόκερ με μάρκες! «Ντου» της Αστυνομίας και βαριά πρόστιμα

 Breaking News

Κορυδαλλός: 17 άτομα «έστησαν» παράνομο παιχνίδι πόκερ με μάρκες! «Ντου» της Αστυνομίας και βαριά πρόστιμα
14 Ιανουαρίου 2021

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά αξιοποίησε μια έγκυρη πληροφορία που είχε ο Διευθυντής της Δ.Α.Π. Ταξίαρχος κ. Πρωτοσίλαος Κωστάζος.

Έτσι, από αστυνομικούς του Αστ. Τμήματος Κορυδαλλού τέθηκε σε επιτήρηση ισόγειος ιδιωτικός χώρος στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Για την επιτήρηση αυτή του χώρου ζητήθηκε η συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά και του Τμ. Ασφαλείας Κορυδαλλού.

Τις απογευματινές ώρες της περασμένης Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στον ισόγειο ιδιωτικό χώρο όπου διαπιστώθηκε να υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια με τσόχα, στο ένα εκ των οποίων υπήρχαν 10 άτομα να διενεργούν παράνομο τζόγο με μάρκες!

Ενώ σε άλλο τραπέζι κατελήφθησαν άλλα 7 άτομα να βρίσκονται σε αναμονή και να συμμετέχουν και αυτοί στα παράνομα «τυχερά» παιχνίδια.

Όλοι τους συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί παιγνίων των μέτρων για την πρόληψη και αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Την προανάκριση ανέλαβε το τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού για τα περαιτέρω και σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο καθώς και στον ιδιοκτήτη του χώρου, συνολικού ύψους 15.000€.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία ενώπιων του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Ανάλογες τέτοιες επιχειρήσεις, η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, κάτω από τις εντολές του Διευθυντής της, Ταξίαρχου, Πρωτοσίλαου Κωστάζου, θα διενεργούνται σε όλους τους χώρους ευθύνης της με την συνεργασία των τοπικών αστυνομικών τμημάτων Αργοσαρωνικού καθώς και τις περιφέρειες όλου του Πειραιά.

Χ.Μ.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ