Εφημερίδα Κοινωνική

Κυριακές με Καραγκιόζη! Δείτε online παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο survivor»

 Breaking News

Κυριακές με Καραγκιόζη! Δείτε online παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο survivor»
23 Ιανουαρίου 2021

Καραγκιόζης εν μέσω πανδημίας και μάλιστα online για διασκέδαση μικρών και μεγάλων με τον αγαπημένο ήρωα.

Την παράσταση του Κώστα Σπυρόπουλου που περιόδευσε με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα θα μπορέσουμε να απολαύσουμε στις οθόνες μας από το «Καραγκιόζης TV» για δύο Κυριακές στις 24 και 31 Ιανουαρίου.

Ο αγαπημένος καραγκιοζοπαίχτης των παιδιών και ένας απ’ τους πιο δημιουργικούς και αξιόλογους καλλιτέχνες του Θεάτρου Σκιών, ο Κώστας Σπυρόπουλος, όντας ο μοναδικός συνεχιστής της τέχνης του δάσκαλου και πατέρα του, Θανάση Σπυρόπουλου, δημιούργησε την ξεκαρδιστική παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο survivor», εμπνευσμένος από το τηλεοπτικό survivor, μιας και ο Καραγκιόζης πάντα ήταν αυτός που με καυστικό τρόπο σχολίαζε την επικαιρότητα.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος, γιος του σπουδαίου καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλου, μεγάλωσε πίσω από τους μπερντέδες. Αρχισε να παίζει Καραγκιόζη από μικρό παιδί και αγαπημένος του ήρωας είναι το Κολλητήρι, ανεξάρτητο, φωνακλάδικο, καυτηριάζει όσα πρέπει να ακουστουν.

Στην παράσταση αυτή, στο Survivor, οι Έλληνες έρχονται αντιμέτωποι με τους Τούρκους. Ο Καραγκιόζης, ο Μορφονιός, ο Μπαρμπα-Γιώργος, ο Σταύρακας, ο Διονύσιος εναντίον του Πεπόνια, του Πασσά, του Ταχήρ, του Βεληγκέκα. Το έπαθλο; Ενα μεγάλο ταψί με κοτόπουλο και πατάτες στο φούρνο!

Ημέρες & ώρες προβολής: Κυριακή 24 & Κυριακή 31 Ιανουαρίου, 11:30 & 17:30

Πληροφορίες εδώ

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ