Εφημερίδα Κοινωνική

Ιωάννης Παρασκευάκος: Ο ρόλος της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών(ΟΚΑΑ) στην Εθνική Οικονομία

 Breaking News

Ιωάννης Παρασκευάκος: Ο ρόλος της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών(ΟΚΑΑ) στην Εθνική Οικονομία
18 Ιανουαρίου 2021

Η εφημερίδα Κοινωνική επικοινώνησε με τον επιτυχημένο Πειραιώτη επιχειρηματία, κ. Ιωάννη Παρασκευάκο, ο οποίος είναι εκπρόσωπος της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (και μέλος του), μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ), μέλος των Ahepa και μέλος του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς για να μας εκφράσει την άποψή του για τον ρόλο της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στην Εθνική μας Οικονομία. Σας παραθέτουμε ακολούθως την άποψη του:

giannis_paraskeuakos«Ο ρόλος της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών(ΟΚΑΑ) στην Εθνική μας Οικονομία ήταν σημαντικός, είναι επίκαιρος και θα  είναι ελπιδοφόρος με την έννοια του Κέντρου Agrologistics Εξαγωγών στη Μεσόγειο και όλο τον κόσμο.

Εάν λάβουμε υπόψιν, ότι βρισκόμαστε δίπλα στο  λιμάνι του Πειραιά, το πρώτο λιμάνι της χώρας και δεύτερο της Μεσογείου, θα επιτελέσει πεδίο δόξης λαμπρόν για το μέλλον.

Ευελπιστώ η Κυβέρνηση, δια του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ Άδωνι Γεωργιάδη, να επιληφθεί του θέματος έτσι ώστε να συνδράμει στην αναγκαία βελτίωση-παρέμβαση στις κτηριακές εγκαταστάσεις του χώρου, έτσι ώστε να γίνει σύγχρονη και πιο ανταγωνιστική η διακίνηση των ελληνικών προϊόντων, και με την παράλληλη ανάπτυξη του Ελληνικού, να αποτελέσουν τον πνεύμονα οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης στην Αττική και όχι μόνο.»

139881747_723222211711878_244175521014843874_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ