Εφημερίδα Κοινωνική

Η εμφάνιση της Τροχαίας στο βαρέλι του Πειραιά

Η εμφάνιση της Τροχαίας στο βαρέλι του Πειραιά
04 Ιανουαρίου 2021

Κάθε χρόνο η Τροχαία του Πειραιά στις 31 Δεκεμβρίου παρουσιάζει το λεγόμενο… βαρέλι με τον τροχονόμο στις κεντρικές αρτηρίες. Έτσι και φέτος, την περασμένη Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, το βαρέλι έκανε την εμφάνισή του στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά και συγκεκριμένα στην συμβολή των λεωφόρων Γεωργίου Α’ και Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου τροχονόμος της Τροχαίας Πειραιά μέσα από αυτό, ρύθμιζε την κυκλοφορία αυτοκινήτων και οχημάτων στη συγκεκριμένη διασταύρωση.

Στις 12:30 το μεσημέρι ο τροχονόμος δέχθηκε την επίσκεψη της πολιτικής ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κα. Σοφία Νικολάου καθώς και της φυσικής ηγεσίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. με επικεφαλής τον Υποστράτηγο Γεώργιο Καστάνη, Κλαδάρχη Ασφαλείας του αρχηγείου.

Την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διευθυντής Πειραιά Ταξίαρχος Πρωτοσίλαος Κωστάζος, καθώς και ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά κ. Κων/νος Πετρόπουλος.

Στην εθιμοτυπική αυτή επίσκεψη παρευρέθη για πρώτη φορά ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, Γεν. γραμματέας του Δήμου, όπου μαζί με τους υπόλοιπους έδωσαν αναμνηστικά δώρα στον τροχονόμο ρύθμισης της κυκλοφορίας μετά πολλών ευχών για το νέο έτος.

Ανάλογες τέτοιες δράσεις η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε και σε άλλα 4 σημεία του Λεκανοπεδίου Αττικής.

vareli_trochaia

 

 

 

 

 

 

 

 

trochaia_vareli

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ