Εφημερίδα Κοινωνική

Αυτή είναι η Γεωργιανή που εμφανιζόταν ως οικιακή βοηθός και ξάφριζε κοσμήματα μεγάλης αξίας

Αυτή είναι η Γεωργιανή που εμφανιζόταν ως οικιακή βοηθός και ξάφριζε κοσμήματα μεγάλης αξίας
15 Ιανουαρίου 2021

Στη δημοσιότητα ύστερα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της Γεωργιανής που εξαπατούσε ανύποπτα νοικοκυριά. Η συγκεκριμένη εμφανιζόταν ως οικιακή βοηθός και έκλεβε κοσμήματα μεγάλης αξίας από τα σπίτια όπου δήθεν εργαζόταν.

Η Γεωργιανή που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, έμπαινε σε σπίτια ευκατάστατων Αθηναίων των βορείων και νοτίων προαστίων και αφού άρπαζε κοσμήματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, εξαφανιζόταν, πετώντας τα «πακιστανικά τηλέφωνα» που χρησιμοποιούσε, στα σκουπίδια.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες και τα στοιχεία

Η 40χρονη, είχε πρόσβαση σε δίκτυο κλεπταποδόχων της Αθήνας και μετά από κάθε «χτύπημα», διοχέτευε τη λεία της στα δίκτυα της μαύρης αγοράς ή σε ενεχυροδανειστήρια, προκειμένου να διαθέτει «ζεστά» μετρητά και να σβήνει οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να αποκαλύψει την παράνομη δράση της.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν μετά από άρσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών να την ταυτοποιήσουν και στις 18.12.2020 να της περάσουν χειροπέδες.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι που διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρολόγια χειρός, κοσμήματα, ασημένια είδη σερβιρίσματος, κινητά τηλέφωνα, κάρτες sim και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Μάλιστα, η 40χρονη φαίνεται ότι ποτέ δεν εξάσκησε αποδεδειγμένα κάποιο επάγγελμα, αλλά ζούσε αποκλειστικά από την εγκληματική της δραστηριότητα.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ