Εφημερίδα Κοινωνική

Θρίλερ στα Βίλια με το πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα -Τι ψάχνουν οι Αρχές (βίντεο)

Θρίλερ στα Βίλια με το πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα -Τι ψάχνουν οι Αρχές (βίντεο)
30 Δεκεμβρίου 2020

Να φτάσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης της εξαφάνισης και της δολοφονίας μιας γυναίκας που εντοπίστηκε χθες διπλωμένη μέσα σε μια βαλίτσα σε δασώδη περιοχή ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τα Βίλια επιχειρούν οι Αρχές.

Τα έμπειρα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών που μελετούν τον φάκελο της υπόθεσης επιχειρούν να συλλέξουν όσο περισσότερα στοιχεία μπορούν προκειμένου να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε προχωρημένη σήψη τυχαία από περαστικούς κυνηγούς.

Σήμερα η νεκροτομή στη σορό της γυναίκας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, η σορός της άτυχης γυναίκας δεν φέρει εμφανείς κακώσεις, ωστόσο οι τελικές απαντήσεις αναμένονται σήμερα με τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί. Όπως εκτιμάται η διαδικασία αναμένεται να δώσει χρήσιμες απαντήσεις για τη συνέχεια των ερευνών, αφού θα προσδιοριστεί και η ημερομηνία του θανάτου.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. μελετά λεπτομερώς τους φακέλους των γυναικών που έχουν δηλωθεί ως εξαφανισμένες και θα μπορούσαν να συνδεθούν με την πρωτοφανή υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι στα Βίλια.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ