Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκος Μανωλάκος: «Ο προϋπολογισμός του 2021 είναι ‘’πολεμικός’’»

Νίκος Μανωλάκος: «Ο προϋπολογισμός του 2021 είναι ‘’πολεμικός’’»
15 Δεκεμβρίου 2020

Ο Βουλευτής Α” Πειραιώς και Νήσων και Αντιστράτηγος ε.α. Νικόλαος Μανωλά κος, μιλώντας το Σάββατο, 12/12/2020, στην Ολομέλεια της Βουλής στην συζήτηση για την έγκριση του προϋπολογισμού του έτους 2021, ξεκαθάρισε ότι το μόνο αποτέλεσμα, που έχει σημασία και για το οποίο αγωνίζεται η Κυβέρνηση, δεν είναι η ευημερία των αριθμών, αλλά η ευημερία των Ελλήνων Πολιτών, η ακεραιότητα και η πρόοδος της Πατρίδας.

Εξέφρασε, μάλιστα, την απορία του που η αξιωματική αντιπολίτευση δεν χρωστάει ούτε έναν καλό λόγο, ακόμα και για την επιτυχή αντιμετώπιση του πρώτου κύματος της πανδημίας από την Κυβέρνηση, χάρη στους χειρισμούς της οποίας, αποκαταστάθηκε το κύρος της χώρας σε διεθνές επίπεδο .

Επεσήμανε, επίσης, ότι τελικός στόχος είναι να μείνουν πίσω οι δύσκολες μέρες και να μπει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, και εξ” αυτού του λόγου, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2021‘’πολεμικό’’, αφού είναι προσανατολισμένος να κερδίσει την μάχη σε τρία μέτωπα: Πανδημία, Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη.

Ο κ. Μανωλάκος εξέφρασε, επίσης, την ικανοποίησή του για την αύξηση των αμυντικών δαπανών κατά δύο δις, πράγμα το οποίο είχε ζητήσει κατά την περσινή συζήτηση του προϋπολογισμού και έρχεται σαν συνέπεια του προγράμματος εξοπλισμών, που έχει εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός.

Κλείνοντας την ομιλία του, τόνισε, ότι αυτή η Κυβέρνηση, είναι η μόνη, που μπορεί να εγγυηθεί την ανάκαμψη της οικονομίας μέσω της προσέλκυσης επενδύσεων σε ένα σταθερό και υγιές περιβάλλον και γι΄αυτό είναι άξια εμπιστοσύνης και κάλεσε τα μέλη της Βουλής να υπερψηφίσουν τον κατατεθέντα προϋπολογισμό.

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ