Εφημερίδα Κοινωνική

Αναζητούσε τον έρωτα της ζωής του μέχρι να πεθάνει – Για 72 χρόνια έψαχνε νύφη σε φεστιβάλ συνοικεσίων

Αναζητούσε τον έρωτα της ζωής του μέχρι να πεθάνει – Για 72 χρόνια έψαχνε νύφη σε φεστιβάλ συνοικεσίων
21 Δεκεμβρίου 2020

H ιστορία του Mick Bourke, ο οποίος αναζητούσε για δεκαετίες ολόκληρες τον έρωτα της ζωή του, είναι ιδιαίτερα συγκινητική, αν και δεν είχε happy end. Για 72 χρόνια ο Ιρλανδός έδινε το «παρών» σε ένα φεστιβάλ συνοικεσίων ποτέ όμως δεν παντρεύτηκε.

Ο Mick Bourke, σύμφωνα με την Irish Mirror, πρωτοπήγε στο φεστιβάλ Lisdoonvarna το 1946, όταν ήταν μόλις 23 ετών και από τότε δεν έχασε καμία διοργάνωση μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όταν η υγεία του άρχισε να επιδεινώνεται. Ο άτυχος άνδρας πέθανε σε ηλικία 97 ετών χωρίς να βρει την εκλεκτή της καρδιάς του και μη έχοντας ανέβει ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.

H Julie Carr, διευθύντρια μάρκετινγκ του φεστιβάλ Lisdoonvarna, σημείωσε στην Irish Mirror πως ο «Mick ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός από πολλούς στο Lisdoonvarna και κατακλυζόμαστε από μηνύματα αγάπης στα social media».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 97χρονος δεν κατάφερε ποτέ να παντρευτεί καθώς η φάρμα που διατηρούσε ήταν σε πολύ απόμερη περιοχή.

Ωστόσο, ο προξενητής του φεστιβάλ Willie Daly, όπως αναφέρει η Irish Mirror, σημείωσε πως ο Mick Bourke δεν παντρεύτηκε ποτέ γιατί «ήταν πολύ όμορφος, τον διεκδικούσαν πολλές γυναίκες αλλά δεν μπορούσε να διαλέξει μόνο μία και να αφήσει τις άλλες».

irishman_love-1200x881


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ