Εφημερίδα Κοινωνική

Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Φασούλας για τον τραυματισμό της κόρης του

Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Φασούλας για τον τραυματισμό της κόρης του
16 Νοεμβρίου 2020

Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Φασούλας μιλώντας για τον τραυματισμό της κόρης του! Στιγμές απίστευτης αγωνίας για τον Παναγιώτη Φασούλα, που είδε την αγαπημένη του κόρη να τραυματίζεται σοβαρά και να βρίσκεται ο ίδιος για πολύ ώρα στην αβεβαιότητα. Η δυσάρεστη είδηση που αφορά τον Παναγιώτη Φασούλα και τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης του, Μαριέλλα έγινε γνωστή και… ο ίδιος ανάρτησε μια φωτογραφία μιλώντας για αυτό και ευχαριστώντας τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε.

Ήταν πολύ κρίσιμος ο τραυματισμός. Η κόρη του τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ της Εθνικής με την Σλοβενία για τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωμπάσκετ γυναικών.

Όλα καλά, ευτυχώς! Η Μαριέλλα θα δεχθεί άμεσα την κατάλληλη θεραπεία απουσιάζοντας φυσικά από τον χώρο.

fasoulas

 

 

 

 

 

 

 

Τι είπε ο ίδιος. Πως έκανε την ανακοίνωση για την υγεία της κόρης του. “Φίλες και φίλοι ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε και τα μηνύματα που μου στείλατε για την υγεία της κόρης μου Μαριέλλας, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Εθνικής μας με την Σλοβενία. Ευτυχώς, απέφυγε τα χειρότερα και διαγνώσθηκε με μια ελαφρά διάσειση, όπου με την κατάλληλη αποθεραπεία το επόμενο διάστημα θα επανέλθει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.”

Δεν ξεχνάμε και τα λόγια εν φτάνουν ποτέ για τον …ψηλό του Εληνικού μπάσκετ! Οι αθλητικές του δραστηριότητες ξεκίνησαν σε ηλικία 15 ετών αφού ήταν ιδιαιτέρως ψηλός για την ηλικία του. Ωστόσο έφτασε τα 2,13 m. Στον ΠΑΟΚ έμεινε από το 1979 έως το 1993 με εξαίρεση τη χρονιά 1985-1986 που έπαιξε στο North Carolina State University και έπειτα συνέχισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό από το 1993 μέχρι το 1999. Το 1986 είχε επιλεγεί στη θέση 37 στον δεύτερο γύρο του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Πόρτλαντ Τρεϊλ Μπλέιζερς.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ