Εφημερίδα Κοινωνική

Ρένα Δούρου για Κραουνάκη και Δημοτικό Θέατρο – Τι απάντησε ο Κραουνάκης (φωτο)

 Breaking News

Ρένα Δούρου για Κραουνάκη και Δημοτικό Θέατρο – Τι απάντησε ο Κραουνάκης (φωτο)
12 Νοεμβρίου 2020

Η Ρένα Δούρου παραβλέποντας τα κομματικά στερεότυπα της αντιπολίτευσης του Δήμου Πειραιά… απόλαυσε και η ίδια από το σπίτι της την παράσταση του Κραουνάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Σε ανάρτησή της στο facebook έγραψε:

« Το βράδυ του Σαββάτου έκατσα σπίτι μου, όπως θα έλεγε ο Λουκιανός, ούτως ή άλλως βέβαια αλλά για καλό σκοπό! Είχε γιορτή μεγάλη χειροποίητη ο  Stamatis Kraounakis  με τον  Baios Prapas, τον Gerontidis Christos  και με τους καλεσμένους του,  Ελένη Βιτάλη ,  Φοίβος Δεληβοριάς, Μητσιάς και πλείστους αγαπημένους στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και από εκεί στα σπίτια μας.

Ήμουν ήδη σίγουρη πως τον ακούσαμε πολλοί, έτσι θα ξαναγίνουμε κοινότητα μέσα στην πανδημία, με το να σιγοντάρουμε από κοινού τα δεκάδες στιχάκια που σημάδεψαν την ζωή μας και μας έφεραν γέλια ή δάκρυα, χαρά ή κόμπο. Ευφυής και καταξιωμένος δεν χρειάζεται τις συστάσεις μου. Αλλά να, το σημειώνω σήμερα, τρεις μέρες μετά, που είδα πως όντως όλοι μας κάναμε το ίδιο μπροστά στην τηλεόραση, σαν να φώναξε επιτέλους ο Σταμάτης το σύνθημα και μας ελευθέρωσε. Έτσι όπως μόνο ο ίδιος ξέρει.

 Και ήταν η γιορτή του ξόδι στην απελπισία των ημερών, όχι το γνωστό παυσίπονο των μουσικών αλλά το γιατρικό και το αντίδοτο στην θλίψη που προκαλεί η πανδημία και η ανημπόρια. Μουσική και λόγος, τραγούδι και μελωδίες στην ιστορική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Που στα χρόνια της κρίσης δεν έκλεισε χάρη στην φροντίδα της Περιφέρειας Αττικής, με γνώμονα και κύριο όρο να φιλοξενήσει την ελληνική σκηνή σε όλες τις εκφάνσεις της.

Για να μπορεί ο Σταμάτης μας να γράφει, να τραγουδάει και να «τα χώνει». Με τους ομότεχνους του να μας κρατάνε ζωντανούς, στις σκηνές και στο χειροκρότημα… «με κρατάς σε κρατώ και μετά γκρεμός και μετά το τέρμα και κανείς κανενός».»

Άμεση η απάντηση στην ανάρτηση της Ρένας Δούρου του γνωστού Καλλιτέχνη. Ο Στ. Κραουνάκης σχολίασε: «Θα πω ότι την ώρα της μετάδοσης, ήρθε συνολικά το ρευστό το συλλογικό και μ’ έκανε κομμάτια, Ρένα μου, σ’ευχαριστώ για όλα!»

dourou


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ