Εφημερίδα Κοινωνική

Ολυμπιακός: Ετοιμος ο Καμαρά για το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι

 Breaking News

Ολυμπιακός: Ετοιμος ο Καμαρά για το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι
01 Νοεμβρίου 2020

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης χθες και πλέον προετοιμάζεται για το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία για τον όμιλο του Champions League.

Από σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή και το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση με τη Σίτι στο Μάντσεστερ για την 3η αγωνιστική του Champions League. Στα ευχάριστα της χθεσινής ημέρας η είδηση πως ο Μαντί Καμαρά βγήκε αρνητικός στο τελευταίο τεστ για την ανίχνευση κορωνοϊού και χρειάζεται άλλο ένα για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στη διάθεση του Μαρντίς για το παιχνίδι με τους «πολίτες». Ο διεθνής χαφ από την Γουϊνέα δημιούργησε ειδικό γυμναστήριο στο σπίτι του για να μπορέσει, ως ασυμπτωματικός, να συνεχίσει κατ’ οίκον τη δουλειά και να μπορέσει να είναι ετοιμοπόλεμος στην επάνοδό του. Διαθέσιμος για το «Έτιχαντ» είναι και ο Χιλάλ Σουντανί, του οποίου το αντίστοιχο τεστ βγήκε αρνητικό. Ο Μπα δεν υπολογίζεται για την Αγγλία σίγουρα.

Από εκεί και πέρα, μένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος αποχώρησε με έντονους πόνους στη μέση στο 40’ της χθεσινής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. Ο Κρητικός μέσος αποχώρησε με έναν ερεθισμό στην πλάτη (προφανώς από γονατιά αντιπάλου) και φαίνεται πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Λογικά θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Μάντσεστερ και εκτός απροόπτου θα πάρει ξανά φανέλα βασικού κόντρα στη Σίτι.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ