Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΒΕΠ: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ «ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ» ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΕΒΕΠ: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ «ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ» ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
27 Νοεμβρίου 2020

Τα τρία βήματα που προτείνει ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ & ΠΕΣΑ Βασίλης Κορκίδης προς τις ΜμΕ εμπορικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση της περιόδου των «lockdown» στην αγορά, είναι τα εξής:

1. Αποκτήστε ΚΑΔ μέσω ΤΑΧΙSNET για διαδικτυακές και τηλεφωνικές πωλήσεις, καθώς και για δυνατότητα παράδοσης εμπορευμάτων κατ’οίκον «delivery».

2. Ζητήστε ειδικά τιμολόγια και δωρεάν SMS και κλήσεις από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας μέσω των επαγγελματικών πακέτων.

3. Συνεργαστείτε με RADIOTAXI ή με ίδια μέσα, κάντε παραδόσεις το οκτάωρο 10:00-18:00, αυθημερόν ή εντός 24 ωρών, και αξιοποιήστε υπέρ σας την εορταστική περίοδο, τώρα που υπάρχει «μποτιλιάρισμα» στα μεγάλα e-shops αλλά και τα city Logistics.

Επικοινωνήστε την καμπάνια «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» και συνεχίστε να προσφέρετε αυτήν την υπηρεσία, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο, ακόμα και όταν με το καλό ανοίξουν τα μικρά εμπορικά καταστήματα, αλλά και μέχρι να λειτουργήσει το «Digital Open Mall» και το «click away». Κρατήστε τους μόνιμους και κερδίστε νέους πελάτες με αγορές και πωλήσεις «από το ράφι στον πελάτη».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ