Εφημερίδα Κοινωνική

«Ενίσχυση πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία» – Διαδικτυακές παρεμβάσεις Κορκίδη, Πολιτάκη, Καπράλου

«Ενίσχυση πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία» – Διαδικτυακές παρεμβάσεις Κορκίδη, Πολιτάκη, Καπράλου
11 Νοεμβρίου 2020

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα την «Ενίσχυση ΠΜΜΕ που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 στην Αττική» συνδιοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ, που αποτελεί ενδιάμεσο φορέα διαχείρισης της δράσης για την Αττική για το εν λόγω πρόγραμμα.

Στην εκδήλωση, μετά την παρουσίαση βασικών σημείων του προγράμματος, απαντήθηκαν λεπτομερώς από τα αρμόδια στελέχη της ΕΛΑΝΕΤ, κα Δήμητρα Παπαδοπούλου και κ. Σταύρο Μπασιάκο, ερωτήματα που τέθηκαν, φωτίζοντας στοιχεία που στόχο έχουν να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες να υποβάλουν τις προτάσεις τους για ένταξη στο πρόγραμμα, ενώ παράλληλα παρασχέθηκαν και διευκρινίσεις, για τις υποχρεώσεις υλοποίησης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π. κ. Βασίλης Κορκίδης, επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρξει ένα παράλληλο πρόγραμμα για τους αυτοαπασχολούμενους. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου, κ. Παύλος Πολιτάκης, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι οι πολύ χαμηλές βαθμολογίες που συγκεντρώνουν δεν ευνοούν την ένταξη ενός μεγάλου αριθμού μικρών επιχειρήσεων στο πρόγραμμα. Τη διαδικτυακή εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, κ. Θεόδωρος Καπράλος.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ