Εφημερίδα Κοινωνική

Έγκλημα στις Σπέτσες: Προφυλακιστέος ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 26χρονου

Έγκλημα στις Σπέτσες: Προφυλακιστέος ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 26χρονου
27 Νοεμβρίου 2020

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 22χρονος ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 26χρονου στις Σπέτσες.

«Ο γιος μου δεν δέχεται τίποτα» είπε ο πατέρας μιλώντας στο Star. «Υποβάλαμε αίτημα για να διενεργηθούν συγκεκριμένες πρόσθετες ανακριτικές πράξεις. Η ανάκριση συνεχίζεται» είπε ο δικηγόρος Χρήστος Μυλονόπουλος, επιβεβαιώνοντας ότι ο πελάτης του αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας του 26χρονου θύματος από το έγκλημα στις Σπέτσες. Με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του νεαρού περιέγραψε τι συνέβη στο παιδί της, δίνοντας νέα στοιχεία για την υπόθεση.

«Δεν είχε προκαλέσει τίποτα και πότε καμάρι μου. Ήρθε και μου το πήρε μέσα από την πόρτα του σπιτιού μου και μου τον σκότωσαν. Τι του έφταιγε του αλήτη; Ποιος ήταν ο δήμιος του παιδιού μου; Ποιος είναι αυτός που αφαιρεί τη ζωή του αλλού; Με ποιο δικαίωμα; Με καταστρέψανε. Τουλάχιστον να βγει η αλήθεια» ανέφερε αρχικά στο MEGA η μητέρα του 26χρονου.

Η μητέρα του νεαρού περιγράφει πως το απόγευμα του Σαββάτου (21/11) ο κατηγορούμενος πήγε στο σπίτι τους καθώς είχε αφήσει στον γιο της την μοτοσικλέτα του για επισκευή: «Του έδωσε ένα μηχανάκι να φτιάξει για 100 ευρώ. Του το έφερε το πρωί και το απόγευμα ήρθε να το πάρει.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ