Εφημερίδα Κοινωνική

E.Σ.Π.: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Γ. ΒΟΥΤΣΙΝΑ

E.Σ.Π.: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Γ. ΒΟΥΤΣΙΝΑ
03 Νοεμβρίου 2020

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και σε πολύ θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλος με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Γ. Βουτσινά, στην οποία παρευρέθηκαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΕΠ κ. Ν. Παπαγεωργίου, ο Γεν. Γραμματέας κ. Χ. Ντάφλος, ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΕΠ κ. Π. Πολιτάκης, και ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Γ. Σωτηρίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν κυρίως θέματα σχετικά με την ανάγκη οικονομικής στήριξης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και ειδικότερα μέσω του προγράμματος επιχορήγησής τους από την Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της προσπάθειας αντιμετώπισης της ύφεσης που απειλεί με λουκέτο πολλές επιχειρήσεις.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα τοπικού χαρακτήρα που απασχολούν την πόλη και συνδέονται άμεσα με την πειραϊκή επιχειρηματικότητα, όπως η ανάγκη στήριξης και προβολής της πειραϊκής αγοράς, το διαχρονικό πρόβλημα του παρεμπορίου και η ανάγκη αποτελεσματικής αντιμετώπισής του και άλλα τρέχοντα θέματα που έχουν σχέση με την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής μας αγοράς.

Αμφότερες οι πλευρές επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για την συνέχιση και την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων συνεργασίας τους και ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που η πανδημία απειλεί εκτός από τη δημόσια υγεία την τοπική, αλλά και την ελληνική οικονομία γενικότερα.

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ