Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεκίνησε η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο – -Επίσκεψη Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο

Ξεκίνησε η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο – -Επίσκεψη Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο
16 Οκτωβρίου 2020

Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου φράχτη συνολικού μήκους 27 χλμ. στην περιοχή των Φερών και ήδη τοποθετούνται τα πρώτα του κομμάτια.

Ο συγκεκριμένος φράχτης δεν θα είναι συνεχόμενος, όπως ο υφιστάμενος. Τα πρώτα 9 χλμ. θα τοποθετηθούν στο «Πέταλο» Φερών, τα επόμενα 15 χλμ. θα καλύψουν την περιοχή του «Κτήματος Τσιρόζη», ενώ άλλα 2,5 χλμ. θα καλύψουν την περιοχή «Νέα Εγνατία».

Πρόκειται ουσιαστικά για δυσεπιτήρητα σημεία κατά μήκος της συνοριογραμμής Ελλάδας – Τουρκίας, όπου ο ποταμός Εβρος δεν λειτουργεί ως φυσικό σύνορο καθώς το τουρκικό έδαφος «μπαίνει» δυτικά του ποταμού.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια σημαντική στιγμή για τον Έβρο και για τον λόγο αυτό θα έρθει στην περιοχή ο πρωθυπουργός της χώρας ο οποίος και θα εγκαινιάσει την έναρξη των εργασιών.

Πιο συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται θα βρεθεί το Σάββατο και την Κυριακή που μας έρχεται στην Αλεξανδρούπολη (Φέρες και εντός πόλης) και τη Σαμοθράκη όπου θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα του Έβρου, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου ενώ η επιστροφή του θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 από τη Σαμοθράκη.

FRAKTIS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-evros.gr


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ