Εφημερίδα Κοινωνική

Θεσσαλονίκη: Ουρές για τεστ λίγο πριν το lockdown – Στο «κόκκινο» Ιωάννινα και Σέρρες, ετοιμάζεται η Αθήνα

 Breaking News

Θεσσαλονίκη: Ουρές για τεστ λίγο πριν το lockdown – Στο «κόκκινο» Ιωάννινα και Σέρρες, ετοιμάζεται η Αθήνα
29 Οκτωβρίου 2020

Μεγάλες ουρές για τα δωρεάν rapid test που θα διενεργεί καθ” όλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει σχηματιστεί από νωρίς στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Οι πολίτες συρρέουν κατά δεκάδες προκειμένου να εξεταστούν από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ενόψει των αποφάσεων για την επιβολή lockdown στην πόλη καθώς παρουσιάζει βαρύ επιδημιολογικό φορτίο.

Στην πόλη βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «μας ανησυχεί πολύ» η Θεσσαλονίκη.

Πρύτανης ΑΠΘ: Χωρίς πρόσθετα μέτρα θα δεκαπλασιαστούν τα κρούσματα σε 15 μέρες

Εντωμεταξύ για ακόμα πιο δύσκολες ημέρες για την πόλη αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα έκανε λόγο ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαντωνίου.

«Με βάση τις τιμές που καταγράφονται στα λύματα της πόλης τις τελευταίες δύο μέρες, σημαίνει ότι, αν δε παρθούν δραστικά μέτρα τόσο από την Πολιτεία όσο και από όλους μας να συνειδητοποιήσουμε την κρισιμότητα της κατάστασης, τότε σε 15 μέρες με τα πραγματικά δεδομένα που έχουμε σήμερα ίσως δεκαπλασιαστεί ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην πόλη, φτάνοντας τις 4.000», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρύτανης του ΑΠΘ μιλώντας στο ΟΡΕΝ.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ