Εφημερίδα Κοινωνική

Θ. Δρίτσας : Υποστήριξη αιτημάτων Δήμου Πόρου για οικονομική ενίσχυση

Θ. Δρίτσας : Υποστήριξη αιτημάτων Δήμου Πόρου για οικονομική ενίσχυση
06 Οκτωβρίου 2020

Αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων κατέθεσε ο βουλευτής Α” Πειραιά και Νήσων Θοδωρής Δρίτσας,  σχετικά με τα αιτήματα του Δημάρχου Πόρου κ. Ιωάννη Δημητριάδη προς τους Βουλευτές Α΄ για στήριξη και οικονομική ενίσχυση  στο νησί εξαιτίας της οικονομικής ζημιάς που υπέστη λόγω των μέτρων για τον κορωνοιό τον περασμένο Αύγουστο. Η αναφορά του κ. Δρίτσα – στην οποία επισυνάπτεται και η επιστολή του Δημάρχου Πόρου – έχει ως εξής :

« Με την ως άνω επιστολή, ο Δήμαρχος Πόρου μας ενημερώνει για τις επείγουσες ενέργειές του με τα γραπτά υπομνήματα- αιτήματα που έχουν προηγηθεί από τις 6 Αυγούστου 2020 και μετά, τόσο προς τον κ. Πρωθυπουργό όσο και προς τον κ. Υπουργό Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα ο κ. Δήμαρχος από τότε έχει ζητήσει, μέτρα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων, ενίσχυση των υγειονομικών δομών και αστυνομικών αρχών του νησιού, οικονομική στήριξη του Δήμου, ο οποίος έχει βρεθεί σε πρωτοφανές οικονομικό αδιέξοδο λόγω της αναπόφευκτης μείωσης που σημείωσε η εισπραξιμότητά του, ειδικά για τις ανταποδοτικές δημοτικές παροχές και δαπάνες.

Αθήνα 5/10/2020,  ο καταθέτων Βουλευτής Θοδωρής Δρίτσας »


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ